BAMSE & KYLLINGS YNDLINGS BOLLER (EVT. MED VARM KAKAO) ;)

WILLIAM 10 ÅR – PART 1/3 :D

OMG! Så kom dagen, William (og jeg) havde glædet os helt vildt til, – og sammen talt dage ned til… Williams 10 års fødselsdag, og han blev (og bliver) fejret med et brag! 😀 Jesper og jeg var enige om, at han skulle have en sprit ny mountainbike fra os, og kom så også til at købe et par nye nike, en lækker Calvin Klein sommerjakke, et Calvin Klein joggingsæt, Nike svedbånd og noget LEGO <3

På trods af at corona lige lavede om i planerne, så tror jeg William blev meget glad for vores alternative løsninger <3

I lørdags, hvor han havde fødselsdag, var vi i Tivoli med William & hans bedste ven. Det var virkelig et god alternativ, til den børnefødselsdag vi ville have holdt for ham. Hvor det jo kun var et begrænset antal af hans klassekammerater der kunne komme, grundet corona. Så William var jublende over, at han fik sin bedste ven med i Tivoli i stedet

Næste weekend går det så løs igen, når vi både lørdag & søndag skal fejre William med størstedelen af familien. Williams far og jeg er nødt til at dele familen op, fordi vi simpelthen er så mange mennesker på begge sider (luksusproblem) <3, men i forhold til corona er det bare ikke super smart i år. Vi plejer ellers altid at slå begge familierne sammen, fordi alle kan så godt med hinanden, samarbejdet mellem Jesper og jeg har også altid været til at vi kunne fejre den dag sammen, – og så synes jeg også det er vigtigt for William at se, at familierne kan hygge sig sammen på tværs. Men i år bliver det anderledes, og det bliver helt sikkert også rigtig hyggeligt. Jeg glæder mig i hvert fald til at bruge en hel weekend på at fejre William, – igen 😀

 

Begge dage har William bestilt at vi skal have pizza fra pizzamanden, en kæmpe chokolade fodbold kage & 30x muffins (kokos & chokolade/banan & chokolade). Det godt han har sørget for at jeg kun skal stå for alle kagerne 😉

 

Lidt stemningsbilleder fra i lørdags <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BAMSE & KYLLINGS YNDLINGS BOLLER (EVT. MED VARM KAKAO) ;)