BAMSE & KYLLINGS YNDLINGS BOLLER (EVT. MED VARM KAKAO) ;)

WILLIAM 10 ÅR – PART 1/3 :D

OMG! Så kom dagen, William (og jeg) havde glædet os helt vildt til, – og sammen talt dage ned til… Williams 10 års fødselsdag, og han blev (og bliver) fejret med et brag! 😀 Jesper og jeg var enige om, at han skulle have en sprit ny mountainbike fra os, og kom så også til at købe et par nye nike, en lækker Calvin Klein sommerjakke, et Calvin Klein joggingsæt, Nike svedbånd og noget LEGO <3

På trods af at corona lige lavede om i planerne, så tror jeg William blev meget glad for vores alternative løsninger <3

I lørdags, hvor han havde fødselsdag, var vi i Tivoli med William & hans bedste ven. Det var virkelig et god alternativ, til den børnefødselsdag vi ville have holdt for ham. Hvor det jo kun var et begrænset antal af hans klassekammerater der kunne komme, grundet corona. Så William var jublende over, at han fik sin bedste ven med i Tivoli i stedet

Næste weekend går det så løs igen, når vi både lørdag & søndag skal fejre William med størstedelen af familien. Williams far og jeg er nødt til at dele familen op, fordi vi simpelthen er så mange mennesker på begge sider (luksusproblem) <3, men i forhold til corona er det bare ikke super smart i år. Vi plejer ellers altid at slå begge familierne sammen, fordi alle kan så godt med hinanden, samarbejdet mellem Jesper og jeg har også altid været til at vi kunne fejre den dag sammen, – og så synes jeg også det er vigtigt for William at se, at familierne kan hygge sig sammen på tværs. Men i år bliver det anderledes, og det bliver helt sikkert også rigtig hyggeligt. Jeg glæder mig i hvert fald til at bruge en hel weekend på at fejre William, – igen 😀

 

Begge dage har William bestilt at vi skal have pizza fra pizzamanden, en kæmpe chokolade fodbold kage & 30x muffins (kokos & chokolade/banan & chokolade). Det godt han har sørget for at jeg kun skal stå for alle kagerne 😉

 

Lidt stemningsbilleder fra i lørdags <3

 

5 kommentarer

 • obituary

  What’s up friends, how is the whole thing, and what you would
  like to say on the topic of this article, in my view its genuinely awesome
  designed for me.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cause of love

  Wonderful beat ! I would like to apprentice
  even as you amend your site, how can i subscribe for a weblog web site?
  The account aided me a acceptable deal. I have
  been tiny bit acquainted of this your broadcast provided brilliant transparent concept

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dead

  Every weekend i used to visit this website, for the reason that i wish for
  enjoyment, for the reason that this this site conations really good funny material too.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cause of death

  It’s really a nice and helpful piece of information. I am glad that you simply shared
  this useful info with us. Please keep us up to date like this.
  Thanks for sharing.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Death

  I delight in, cause I found exactly what I used to be
  taking a look for. You have ended my 4 day long hunt! God Bless
  you man. Have a nice day. Bye

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BAMSE & KYLLINGS YNDLINGS BOLLER (EVT. MED VARM KAKAO) ;)