SÅ SKAL JEG SØRME OGSÅ BEGYNDE PÅ AL DET DER, SMØRE-MADPAKKE-HALLØJ ;)

WILLIAM & HANS KUSINE <3

Det er så dejligt, at tænke på, hvor tæt William er med hans familie – fra begge sider <3
Hans bedsteforældre ser han rigtig tit, som i flere gange om måneden. 🙂 Men der er specielt én, som jeg ved betyder rigtig meget for ham, og det er hans kusine Nathali . <3 De blev født med ca. 4 måneders mellemrum, så min søster og jeg gik også rundt med store gravide maver sammen <3
Vi havde barsel på samme tid, og derfor var vi rigtig ofte sammen og sov også tit sammen. 🙂
Selv efter vi begge startede på uddannelse og senere hen også fik jobs, har vi stadig altid sørget for at de/vi så hinanden så ofte som muligt. 🙂 <3

I dag er de begge 6 år, og har rigtig mange gode minder sammen allerede. Og igen denne weekend har de sovet sammen på skift hos hinanden – hele weekenden, bare fordi de havde lyst <3 🙂 Jeg tror også det specielt er rigtig godt for William, at han har en på hans alder, nu hvor han ikke har nogen søskende, som han kan lege med derhjemme, og uanset hvor meget jeg leger med ham, så kan børn bare ha’ et fuldstændig unikt bånd sammen, som vi voksne ikke kan gi dem på samme måde <3
Udover det har William også to fætre der er lidt ældre end ham og en lille kusine på 1½ år (Nathalis lillesøster) – og dem alle har han et rigtig godt bånd til <3 Hvor er jeg bare en heldig mor, at kunne give min søn så skøn en familie, så kan man ikke ønske sig mere <3
blog-2blog-1
 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook:
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ SKAL JEG SØRME OGSÅ BEGYNDE PÅ AL DET DER, SMØRE-MADPAKKE-HALLØJ ;)