3 DAGE SOM "MOR TIL 3" <3

DET POSITIVE VED DENNE SITUATION <3

Det kan måske være svært at se det fede i, at “hele sommeren er aflyst” og vi alle fortsat sidder hjemme og kan lave lige præcis ingen ting… Men, jeg er generelt et meget positivt menneske, så jeg tænker meget på disse dage, hvor dejligt det er, at jeg har så mange timer sammen med William. Det er for mig, virkelig noget af en gave, at jeg har fået lov til at prøve, at gå hjemme med ham i en hel måned – to be honest, hvornår får man lige lov til det…? Selvfølgelig kan timerne være svære at få til at gå op (som jeg beskrev tidligere). Men jeg får nok aldrig muligheden for at have ham så meget på to-mands-hånd, som vi er lige nu, hvilket også kun gør os endnu tættere – og det skal man virkelig huske at nyde.
For udover al det arbejde & hjemmeskole, så bruger vi også meget tid på at spille, gå lange ture, cykle i skoven, bygge huler, læse bøger – jamen, nyde hinandens selskab. 🙂
Når al dette er ovre, så skal vi huske at prise os endnu mere lykkelige over hvor priviligeret vi er. <3 

 

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)

7 kommentarer

 • Cille

  Jeg savner jer skat! Håber snart vi kan ses igen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Du er virkelig en god mor Amandha. Elsker at læse din blog i de her dage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Hvor er han blevet stor. Hvor gammel er han nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  åååååh jeg elsker bare at følge jer kommer i ikke med i TV igen? Savner jer så meget i programmet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fan

  Kan du ikke udgive nogle flere indlæg nu hvor der er corona?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Du er en stor inspiration for mange. Da jeg selv blev gravid så jeg meget op til dig og har fulgt dig siden starten, hvis jeg bliver en halvt så god mor. Så er jeg lykkelig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caro

  Hvor er han cute!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 DAGE SOM "MOR TIL 3" <3