WILLIAM BLIVER 9 ÅR OM EN MÅNED!

HJEMMEARBEJDE & HJEMMEUNDERVISNING… PUHA…

Nu er vi inde i 3. uge af corona-nedlukning, og jeg kan virkelig godt mærke at jeg mangler timer i døgnet, rigtig mange timer. Jeg synes det er rigtig svært at balancere mellem at undervise/underholde William, samtidig med at jeg skal arbejde hjemmefra, hjemmet trænger også til en kærlig hånd & vi vil også meget gerne nå at hygge os lidt – hver dag…
Det handler virkelig om at prioritere… Jeg er allerede træt af at føle skyldfølelse for ikke at nå al det jeg burde – på alle fronter, og så prøver jeg at se på alle de ting vi så får nået i stedet. Jeg prioriterer i hvert fald, at vi hver dag skal læse i Harry Potter (Vi er allerede snart færdige i 2’erne) – William elsker dem, og jeg kan mærke at det får ham til at falde til ro i løbet af dagen, når vi lige tager et break og kaster os ind på sengen eller ligger os ud i haven til højtlæsning. Det samme gælder også når han skal i seng om aften, så er det også en vigtig del af putteritualerne.

Jeg sørger for at få lavet noget fagligt med William hver dag, men jeg bruger mere tid på at træne det, som jeg kan mærke han mangler at øve sig på. William er rigtig god til stort set al fagligt, han er så lærenem og kan stave til stort set alt, han regner bedre end jeg gør – og jeg er faktisk rimelig skarp til hovedregning. Så, der hvor han har brug for at øve, er i at gøre sig mere umage med tingene. Jeg kan se at han er typen der meget gerne, vil være rigtig hurtig færdig med opgaverne, og svaret er også korrekt. Men, han kunne godt lige have brugt 10-15 min. mere på, at det også ser ordentligt ud når man afleverer det, så er det ligemeget med at være den første, det er bedre at afleverer et bedre resultat, end at sjuske sig igennem det. Så lige nu øver vi os i, at der ikke skal sjuskes igennem opgaverne. Samtidig skal vi også ud og røre os lidt i løbet af dagen, ellers kravler William på væggene 😀 .. Så en tur i skoven med cyklen er også meget brugt for tiden.

Jeg prøver så vidt muligt selv at arbejde, imens William bliver sat til at lave noget fagligt. Vi sidder oftest sammen ved spisebordet, så jeg har mulighed for at hjælpe ham, hvis der er brug for det. Men ellers har jeg brugt stort set alle mine aftner på at arbejde ekstra, så jeg kunne nå det hele. Men jeg kan virkelig godt føle, at jeg arbejder i døgndrift. Der er hele tiden noget der skal ordnes – never ending story. Så jeg glæder mig virkelig også til, at vi kan komme tilbage til en normal hverdag igen.

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WILLIAM BLIVER 9 ÅR OM EN MÅNED!