OG SÅ BLEV DET JULEAFTEN <3

WHAT ABOUT THE LOVE LIFE…. ?

Det er  efterhånden længe siden, at jeg har opdateret jer på mit kærlighedsliv…. Så her kommer lige et lille indlæg om det..

Som I kunne læse i mit indlæg tidligere på ugen (se her) så har 2019  været et vildt år for mig, jeg har været en del igennem, som jeg har haft/stadig har brug for at komme ovenpå efter.
Derfor kommer det nok heller ikke som den største overraskelse, at jeg fortsat ikke har mødt ‘Mr. Right’.. Til gengæld har jeg mødt; Mr. Rude, Mr. douchebag & Mr. I forgot to tell you I’m married…..

Så jeg har været på et par dates i årets løb, en enkelt formåede at give mig lidt sommerfugle i maven – de fleste kun hovedpine 😉 haha!
Her i det sidste kvartal af 2019 har jeg egentlig slet ikke datet, lysten har været ikke eksisterende. Men nu går vi ind i 2020, og jeg har på fornemmelsen at det kommer til at blive et rigtig godt år, når jeg først har fået renset ud i de gamle energier og fået bearbejdet 2019, så skal den ha fuld smæk på igen – det er ret typisk mit liv, at det kører som en korkprop, jo længere ned jeg kommer, jo højere bliver jeg skudt op bagefter.. Så det kan kun gå opad 😉

Jeg har altid været meget privat om hvem jeg ser/dater, og sådan vil det nok altid være. Jeg har været forelsket efter Williams far, men jeg er ikke typen der går og brager op med det – udover til mine veninder 🙂
Men jeg går ind i det nye år, med en masse kærlighed omkring mig, et åbent sind og en tro på at det hele bliver rigtig godt igen. <3

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)

6 kommentarer

 • Kitt

  Du fortjener bare det bedste.
  Både du og William og han er i sandhed et fint lille menneske og er sikker på at han en dag vil behandle en pige med respekt og kærlighed. Hvordan kan han andet med en mor som dig.
  Godt og lykkebringene Nytår til jer begge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dukun Pelet

  I’ll take u out swee

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mike

  Du er en kvinde der bliver smukkere og smukkere med alderen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilli

  Du er min yndlings i serien. Håber jeg kan møde dig en dag i virkeligheden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marc

  Vi ka ta ud sammen smukke ;)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine O.

  Husk at følg dit hjerte smukke

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OG SÅ BLEV DET JULEAFTEN <3