AT LÆRE, AT ELSKE MIN FRIHED...

WE LOVE MINIONS <3

Som rigtig mange andre voksne og børn i hele verden, er vi herhjemme kæmpe fans af Minions <3 William elsker de små gule finurligheder, og han kan slet ikke få nok 😀 Jeg er også selv blevet ret vild med filmene efter at ha’ set Grusomme mig (1&2) og Minions filmen tusindevis af gange 😉 … Udover han har filmene, en masse Minions legetøj, bamser, tandbørste, sengetøj mm. så har han også Minions tøj, som virkelig er blandt favoritterne.
Så det er der masser af i hans skab. <3 Et af de bedste steder på nettet at købe børnetøj, – som faktisk også er Williams ‘yndlings online shoppingside’ er Toytoy. Der kan man få en hel masse tøj, ting til værelset, sengetøj og meget mere, med mærker som blandt andet; Avengers, Frozen, Disneys Prinsesser, Minions, Mickey Mouse, Ninja Turtles, My Little Pony, Hello Kitty, Thomas Tog og rigtig mange andre <3 ..

Priserne er på niveau med H&M, så man kan sagtens fylde kurven med go samvittighed, og få noget tøj, som børnene elsker at hoppe i, hver morgen 😀 <3
William fik lov til at vælge to nye super smarte Minions trøjer, som passer perfekt til hans Minions bukser 😉 og da pakken så kom her i dag, var han overlykkelig 😀 <3
Uhhh altså, den labre lille fyr <3
William har en del tøj som er fra Toytoy, specielt efter han selv er begyndt at have en mening om hvad han skal have på. 😉 Og så har de et kæmpe udvalg, af alle mulige forskellige populære tegnefilms figurer, så William har rigtig meget blandet med alle dem han bedst ka’ lide 🙂 Selvom priserne er helt i bund på siden, så er kvaliteten altid i top, der er super god og nem kundeservice, og altid massevis af tilbud, så man kan få det endnu billigere 😉 Luuuuksus <3
Find de fine Minions trøjer her 🙂 photo William - Minions_zpsacuazwed.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT LÆRE, AT ELSKE MIN FRIHED...