I KÆRLIGHEDENS TEGN <3

VORES SOMMERFERIE I ÅR :D

Weehu – ja vi glæder os allerede til sommerferien. 😀 Ikke mindst til en skøn dansk sommer, med forhåbentlig lige så meget sol som sidste år 😉 Men i år, skal vi en tur til Spanien, sammen med min stedfar, hans kæreste, min søster, hendes kæreste og deres to piger <3 Øjh hvor bliver det bare alle tiders – specielt at børnene skal ud og rejse sammen, det bliver fantastisk.
William og hans ældste kusine Nathali, har altid haft et unikt og ubrydeligt bånd. Der er kun 4 måneder imellem dem, og det første år, da min søster og jeg gik på barsel, var de sammen næsten hver dag. Udover det, ses min søster og jeg ret tit, så det gør børnene naturligvis også. Så at de kan dele denne oplevelse sammen, det glæder mit hjerte 🙂 <3

Sidste år tog vi en tur til Egypten (se indlæg her), det var alt i alt, en fantastisk tur. Specielt det, at vi ikke skulle koncentrere os om andet, end bare at være sammen. – Hvilket vi heldigvis er ret gode til 😉
Vi badet dagen lang, shoppede, snorklet i det smukkeste koralrev, vi fik hoppet i de store hotelsenge, var ude og se en fantastisk natur, smukke sandbjerge og en meget speciel kultur.

En af de fede ting ved, at vi skal til Spanien i år, er at vi kan gå lidt mere frit rundt, i forhold til Egypten. Jeg har været i Spanien før, og der er man altid garanteret en lækker ferie <3
Jeg glæder mig så meget, til at tage William i hånden, og gå en masse lange lange ture. Det er en ting vi altid har sat pris på at gøre sammen<3 Jeg glæder mig til at vi skal ligge ved stranden og poolen, og til at være sammen med min skønne familie <3 Resten af vores sommerferie, nyder vi i Danmark med spontane ture 😉

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I KÆRLIGHEDENS TEGN <3