AL MIN FOKUS LIGGER ET HELT ANDET STED - BEKLAGER

VORES FERIE – PÅ GODT OG ONDT ;)

Jeg havde faktisk for flere uger siden, besluttet mig for at lave et lille indlæg om vores ferie til Egypten. Men grundet et stort arbejdspres, og en del andre ting der lige skulle på plads, er der desværre ikke blevet tid til det før nu – sorry guys.

Nå men altså, det var jo fantastisk at have William med ud på oplevelser i den store verden. Vi havde nogle lækre dage, hvor vi kun skulle bekymre os om hinanden, og jeg blev næsten helt opløst af at være så meget i poolen med ham, men det var også næsten ulideligt at være uden for poolen for længe ad gangen, da det var omkring de 40 grader.

Jeg er i forvejen aller mest til kombinationen af badeferie og storby/oplevesesferie. Meeen det her var ikke stedet jeg havde den helt store lyst til at udforske storbyen.
Det var en del utrygt da vi en af de første dage to ned til byen. – Der var kun få butikker der havde åbnet, og der gik en del civilpoliti rundt som bad om at se pas, men hvordan kunne jeg overhovedet være sikker på han var en “real cop?”.. Jeg måtte simpelthen overskygge min mistro/tiltro og håbe på, vi kom ud i live… Sådan følte jeg det i hvert fald, og når man er verdens største kontrolfreak, så kom min tålmodighed på prøve, en hel del gange under den tur. Vi havde selvfølgelig nogle fantastiske dage – ingen tvivl.
Og en af de ret sjove minder vi fik med, var da vi en aften, var gået ned til scenen for at se på underholdningen. Jeg havde på forhånd spurgt William om “skal vi ikke hoppe med op på scenen og give den gas, hvis vi må?!” William var meget klar i spyttet “NEJ MOR! og du går simpelthen bare ikke op og danser, det er for pinligt!!” Jeg prøvede at moralprædike om, at man skal tage lidt let på livet, hvem er det pinligt for? vi kommer aldrig til at se de mennesker igen, så lad os fyre den af mens vi kan. Men William var ikke til at hugge og stikke i.

Mens underholdningen var på sit højeste, gik der pludselig en ung kvinde rundt, der arbejdet på hotellet. Hun kom hen til mig og sagde, at jeg var en af de 4 udvalgte kvinder på hotellet til, at stille op til skønhedskonkurrencen “Miss Hotel” og om jeg kunne tænke mig at være med. Uden at kigge på William eller tænke videre over det, fløj det bare ud af munden på mig “of course”. Det viste sig så, at det var halvanden times danse konkurrence – PÅ SCENEN, KUN MED MIG I FOKUS – og de andre 3 piger, når det var deres tur selvfølgelig 😉 .
Oh my good hvor blev William taget på ordet, jeg endte nemlig med, at bootyshake for hele hotellet, alene – på scenen, mens William (overraskende nok) stolt råbte “det er min mor”..
Hold op for en aften 😀

Så alt i alt var det en fantastisk ferie, nok ikke lige et hotel, eller land vi kommer tilbage til foreløbig – så skulle det kun være for at dykke eller snorkle, for det røde hav, er smukkere end noget hav jeg nogensinde har set. Så klart og helt ubeskriveligt smukt, mens farvestrålende fisk svømmede ubekymret mellem vores ben. Det var en fantastisk oplevelse.

Noget der virkelig satte mit pis i kog – og mit temperament på stor prøve, var at det åbenbart var fuldstændig i orden at slå løs på sine børn… Nøøøj hvor måtte jeg tage mig selv mange gange i, at bide i mine knoer for ikke at gøre noget dumt, men holde min mund omkring min uforbeholdne holdning til det, det kunne jeg slet ikke styre – det røg bare ud af mig.
Det der med at se på child abuse, det holder mit hjerte simpelthen bare ikke til, og jeg havde sådan lyst til at kramme de børn, og fortælle dem at det ikke var i orden, og at det aldrig kunne blive deres skyld, at deres forældre lod deres frustrationer gå udover dem. Den oplevelse var godt nok den værste.

William grad faktisk hjerteskærende én gang. Da vi var taget ned på en lille aftentur ned til den by, med de der civilbetjente, kom vi forbi flere butikker hvor de havde levende skildpadder i butikken, som i liggende ude foran i stegende hede, så de dårligt kunne bevæge sig – og uden noget synlig mad og vand. Det var åbenbart en skik for flere butikker at “mishandle” skildpadder, for at bringe lykke til deres forretning. Det kunne William slet ikke ha’. Han har verdens største dyrehjerte, og reelt ikke fra mig, da jeg ikke er dyrenes bedste ven. Jeg mener, de skal have et godt liv, og anskaffer man sig et dyr, forpligter man sig til at give dem et varmt og kærligt hjem, men jeg er ikke så meget til selv at have dyr. Men der grad han godt nok på vej hjem i taxaen, fordi det var så hårdt for ham, at han ikke bare kunne tage skildpadderne og slippe dem løs. Han viste

Men vi havde en alle tiders tur, og vi glæder os til nye oplevelser i Spanien til næste sommer <3


       

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

4 kommentarer

 • Hej, sikke en fin rejsebeskrivelse, men du nævner ikke, hvor I er… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Hahaha gud ja! – det er hermed rettet 😀 Tak for info <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nice post

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke

  Det er sjovt hvor forskellige oplevelser man har af hurghada, vi er der nede mindst 3 gange om året og elsker selve byen.
  Vi bor lige inde mit i byen, ved den nye marina, vi har nu været der nede 15 gange og er aldrig blevet stoppet af politiet.
  Vi rejser der ned igen på søndag 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AL MIN FOKUS LIGGER ET HELT ANDET STED - BEKLAGER