WILLIAM FIK EN MINDRE HJERNERYSTELSE.

I KÆRLIGHEDENS TEGN <3

Uhhha, flere nysgerrige sjæle spørger mig ofte på både snap og facebook om hvordan det ser ud på kærligheds fronten. Og de seneste par år, har jeg set noget til nogle forskellige, nogle i længere tid end andre, men hvis spørgsmålet går på om jeg har en kæreste, er svaret klart nej 😉 .. Jeg har slet heller ikke travlt med at få den titel, det er vel efterhånden også blevet bemærket 😉 Min prioritering om at finde en mand efter jeg har fået William, ligger nok også på et meget lavt sted, og det skal bestemt ikke være hvem som helst. Men bottom of line – jeg er fortsat single 🙂
Det eneste der er irriterende ved det (udover søndagene, hvor man godt kunne bruge en nussekæreste) er, når ældre i familien eller omgangskredsen kommenterer på det, med deres synspunkt. Kommentarer som f.eks. “Amen du skal nok snart finde én” eller “Vi er jo skabt til at være 2, og ikke alene, du må ud og lede” For det første, nej tak! Jeg skal ikke bare finde én. Før jeg fik William, har jeg heller aldrig væltet rundt i kærester, jeg har haft få men lange forhold, da jeg nok er ret kræsen når det kommer til stykket, og jeg kæmper for den jeg elsker, når jeg elsker. For det andet, så mener jeg på ingen måde at det er den største mening med livet, nogle føler sig måske utilpas når de ikke er i et forhold – og kender så mange tryghedsnarkomaner, der nærmest for hver en pris, hellere ville være i et forhold end alene, og den type bliver jeg bare aldrig. Jeg er nok nærmere modsat, der skal meget – rigtig meget, til før jeg åbner mig følelsesmæssigt for en fyr. Og så lever vi jo heller ikke i 1900’tallet, hvor kvinder ingen rettigheder havde uden en ægtemand. Jeg kan sagtens tjene mine egne penge, sørge for mig selv og min skønne dreng. Så beslutningen skal udelukkende være lystbetonet, og den mand, har jeg ikke mødt endnu 😉

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WILLIAM FIK EN MINDRE HJERNERYSTELSE.