HVORNÅR ER DE GAMLE NOK TIL DET?

AL MIN FOKUS LIGGER ET HELT ANDET STED – BEKLAGER

Jeg ved faktisk ikke hvorvidt jeg bør give en undskyldning med på vejen.
Det er vel egentlig bare sådan mit liv ser ud, lige nu – og det er vel også bare en del af min udvikling.

Bloggen, facebook, instagram, snapchat – you name it, har fået zero prioritering, i meget lang tid – vi snakker ½-1 år måske? – måske mere?
Der har været dødstille på alle mine sider. Det har der så til gengæld ikke været på min “blog/spons mail”, der er i skrivende stund over 500 ubesvaret mails, og ved i hvad? Lige nu så har jeg det sådan lidt, I don’t care. Hvis det var dødsens vigtigt havde nogen nok fået fat i mig på anden vis 🙂

Det er ikke fordi jeg ikke har respekt for de mennesker der har brugt tid på at skrive en mail til mig – for det har jeg bestemt.
Jeg har bare ikke haft tid – og når jeg har haft tid (for det er jo egentlig bare et spørgsmål om prioritering) så har jeg haft så mange andre ting, som for mig har været vigtigere lige dér. Blandt andet – som det aller vigtigste selvfølgelig, at være en nærværende mor, meditation, dyrke mine bekendtskaber, og endnu en af de vigtigste slappe af :D! både i mit hoved og sind. Det er virkelig en ting der har været alt for undervurderet i mit liv, i mange år.

Jeg har haft rigtig meget brug for at lægge mit fokus på nøjagtig dé ting, som jeg gerne vil med mit liv. De ting der gør mig/os lykkelige.
Bloggen er helt bestemt et af de steder, og har i mange år været det, for det er her jeg tit får luft for frustrationer, delt mine succeser, de gode historier – og de mindre succesrige 😉 , og til tider selv de små ting. På det tidspunkt stillede jeg også alt for mange krav til mig selv. Jeg tænkte dengang, at der ikke måtte gå en dag imellem at jeg lagde noget nyt op, og det var simpelthen så stressende.

Så det har været fantastisk med et kæmpe gigant break, og jeg lover ikke, at jeg nogensinde vender tilbage til de gamle rutiner. 😉
Jeg vil hellere give lidt af mig selv, når det giver mening. Hvis det så giver færre læsere i længden, det er slet ikke det der betyder noget for mig mere, det er vigtigere at jeg er mere autentisk i mine indlæg og at jeg ikke bruger unødig tid på ligegyldige indlæg, hvor jeg kunne have lagt min energi et langt mere brugbart sted – og fået et bedre resultat i livet end et højere læsertal/følgertal. 😉

Jeg håber I forstår, og jeg formår at svare, så godt jeg kan og alle dem jeg kan nå, når jeg i ny og næ logger ind og kigger 🙂
Måske det er mit nye navn, der har formet mig til et helt nyt og mindre #SoMe agtig – who knows 😉 ?
Men ham her lækkerbøffen nedenfor har nu uden tvivl altid været min nummer uno prioritering <3 😀

Lækker aften til jer alle<3

32337231_10213522604074195_4653509228839829504_n

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

2 kommentarer

 • Michael

  Hejsa Amandasisse
  Jeg forstår godt du har valgt og holde lav profil i lang tid og taget dig tid til din dejlige søn…
  Jeg vil altid følge dig både på Facebook og instergram og her på din blog
  For du er jo en kanon og dejlig mor for din dejlige søn også nyder jeg og følge dig
  Sender dig de varmeste tanker og knus til dig og din dejlige søn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Maria Sørensen

  Du skal ikke undskylde overfor os, det er bare dejligt at høre fra jer igen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORNÅR ER DE GAMLE NOK TIL DET?