VINDEREN AF GIVE-AWAY...

MIN AFSLUTNINGS RECEPTION – FARVEL TIL DET STED JEG VAR ELEV I 2 ÅR – NY START, NYE EVENTYR <3

Så er det sgu i dag, aller sidste dag på den arbejdsplads som jeg har været elev hos i 2 år. Jeg har knoklet min røv ud af bukserne for at blive færdig, jeg har været rigtig glad for det sted jeg har været ansat, men nu skal jeg videre.. Pga. flere faktorer der spiller ind, så takker jeg for denne gang 🙂 Jeg skal ud på nye eventyr, jeg skal finde min vej, hvad jeg gerne vil. Jeg er færdig uddannet og verden står åben for mine fødder.. Vigtigst af alt; skal jeg skal have min stress ud af hverdagen igen, jeg har været enormt presset hele 2015, med alle mine eksamener, jeg har haft dage hvor jeg skulle være glad for jeg ikke havde våben i hjemmet, for så havde jeg da blæst knoppen af mig selv ;b ..

Men i dag, der skal det fejres med en hyggelig reception, at jeg er færdig 😀 !
Vi skal ud og spise en dejlig frokost inde i byen, mine forældre, mine kollegaer og jeg 🙂
Det bliver så hyggeligt at få sagt ordentlig farvel – og som sagt, så har jeg jo været super glad for at være elev der, og jeg er også ret sikker på at min arbejdsgiver har været glad for mig, så der er bestemt ingen der går med smækket døre 🙂

Nu vil jeg hoppe ud i badet og gøre mig klar til “min store dag” 😀 <3
 photo EC103139-C1E9-43EC-B690-473A707D8CF8_zpsyjj6lim9.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

2 kommentarer

  • Stort tillykke med din afsluttede udd.! Det Beundrer dit gå på mod, og lysten til at tage en uddannelse, selvom du er alene mor – skide godt gået! Husk nu at nyde det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stort tillykke med endt udd.! Hvor er det bare godt gået – jeg beundrer din vilje til succes! Husk at nyde det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDEREN AF GIVE-AWAY...