Elegante smykker fra Julie Sandlau

Min dreng er bange for mørke.. Så se hvad der er kommet op på hans værelse nu <3

Åh ha, når William skal i seng, så skal der følges visse ritualer hver aften, den lille pus er nemlig bange for mørke 🙁 .. Derfor har jeg (indtil nu) måtte åbne hans dør ind til hans “tøj-værelse”, tænde lyset derinde og stille døren på klem, så han kunne få lidt lys ind på værelset, uden det blev for meget, så han stadig kunne falde i søvn. Men den løsning var bare ikke holdbar, jeg har prøvet tusindevis af gode råd for at få ham af med hans mørkeræd, men intet har indtil nu hjulpet, desværre.<3

& en ting er sikkert, han skal bestemt ikke være utryg når han skal sove. Så indtil han ikke er bange mere, måtte jeg ud og finde et alternativ. Jollyroom har et kæmpe udvalg af lys til værelset, så jeg var en tur derinde, og fandt en rigtig sød lyskæde en fra JaBaDaBaDo 😀

Oprindeligt var det en lille ekstra julegave, (læs her) .. Men synes ikke det er noget der kunne vente, så den er kommet op med det samme, og ikke nok med den er super duper til hans mørkeræd, fordi den er dæmpet, så er den jo også vildt cute inde på hans yndige børneværelse 😀 <3 Lyskæden kan købes her & på Jollyroom kan også finde dem i pige modellen 🙂 <3 Lige nu og t.o.m. 1. December er der 10% på alt inde fra Jollyroom, så skynd dig 😉

 photo 0940B376-C8CC-44AF-A406-5828058CBE2B_zpsv9pv6pa9.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
– Sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elegante smykker fra Julie Sandlau