EN FUCKING NICE UGE <3

HVER MORGEN JEG VÅGNER, TÆNKER JEG: “HVORDAN KAN JEG GØRE HANS DAG LYKKELIG?”

Jeg ved godt at man som mor ikke altid kan være den bedste og mest fantastiske – True facts. Men jeg er sikker på at man kan prøve.. Jeg “diskuterer” også med William, og vi kan blive rigtig sure på hinanden, men det vigtigste for mig er at vi hurtigt bliver gode igen, og at hver eneste dag i hans liv, er en oplevelse. Der er ingen dage der er ens, selvom det hele kan gå op i rutiner og faste rammer. Der skal ikke meget til for at gøre ens børn glade, om vi så bygger en hule i stuen med dyner og sidder derinde, med pandekager og puslespil, eller tager ned på fodboldbanen og spiller en lille kamp… Så er deres dag reddet 😉

Det lyder måske lidt langt ude, men efter jeg har oplevet døden på meget tæt hold, tænker jeg tit “tænk hvis det her var min sidste dag, hvordan skal min søn så huske mig”..
Aller helst som en hel fantastisk mor, der ikke altid var perfekt, men som absolut ønskede ham alt det bedste, og hver dag gjorde sit bedste for at bringe et smil frem på hans læber 🙂 Den mor der vil gøre alt for at gøre ham lykkelig 🙂 Jeg siger også mindst 10 gange om dagen hvor højt jeg elsker ham, det er så vigtigt han aldrig glemmer det. Hver dag jeg henter ham fra børnehave fortæller jeg hvor meget jeg har savnet ham i løbet af dagen.
Og det er så livsbekræftende når han siger det samme til mig 🙂 Eller når vi vågner om morgenen inde i min seng, (han sniger sig altid derind om natten :D) og han giver mig go morgen kys og go morgen krammer.

En af drengene nede i børnehaven sagde “ad” til William forleden dag, fordi han kom løbende hen og kyssede mig da jeg hentede ham. Da vi kom ud fra børnehaven sagde William så til mig “han er bare dum mor, jeg vil altid kysse dig!”  <3
Aaaaaaw 🙂 <3 Verdens bedste dreng!
 photo B6BE2E0B-FA8A-473B-8C86-167DFD035CDC_zpsnspuwke2.jpg
-Billeder af Kanal 4/Janus Nielsen

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN FUCKING NICE UGE <3