EN DEL FRAVÆRENDE DEN SENESTE TID

SLETTE SLET, SLET!

Som flere efterhånden har spottet, kommenteret på og har spurgt mig om i private beskeder på facebook, så har jeg slettet en hel masse venner derinde fra faktisk alle jeg ikke rigtig kendte.
Derudover har jeg også slettet min snapchat. Det har jeg gjort, da jeg længe har haft lyst til både at have en privat snapchat, og en privat facebook, som kun skulle være tildelt mine venner og dem jeg selv ønsker at følge 🙂 Så til gengæld har jeg stadig min officielle facebook profil & min instagram hvor man kan følge os, samt på min private facebook profil har jeg sørget for at tilføje ‘følg-funktion’, så man sagtens kan følge med i alle de offentlige opslag – som der helt sikkert også er en del af, blandt andet blogindlæg 😉 <3

Men ja, nu hvor jeg i har trukket mig fra serien, og egentlig ønsker at have et mere privat liv, så er det vel egentlig en naturlig konsekvens 🙂 Dog synes jeg stadig, at dem der ønsker det, skal have rig mulighed for at følge os og se hvordan det går os, – også andre steder end her på bloggen 😉 <3
Er super taknemmelig for, at de fleste har taget det super pænt og respektfuldt, taaaaaaaaak :* <3
 photo CA6821B7-C751-4B33-80E2-FDFD5F0062AC_zpsvbyhrxpv.jpg
 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook:
AmandaSisse (De unge mødre)

3 kommentarer

 • Michael Thor

  Hejsa Amanda
  Jeg forstår godt du har gjort som du har gjort.. Jeg vil stadig følge dig på Facebook og herover din blog
  For har altid syntes du skrev om alt muligt både om dig selv og din dejlige dreng både om dit liv og om hvad d går og laver til daglig..
  Så jeg vil helt klart gerne blive
  Mvh
  Michael

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  De unge mødre bliver helt sikkert ikke det samme. Men virkelig mange tak for at have været en af de sunde fornuftige i serien. Du har i hvertfald guidet nogle unge mødre den rigtige vej når de ikke har kunne overskue livet. Han skal nok blive en skøn ung mand den bette William.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • James

  Det er klart Amanda alle har brug for en pause. Held og lykke med fremtiden

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN DEL FRAVÆRENDE DEN SENESTE TID