Vores lille ting :D <3

Ny idé – Coming up

Haha, min bedste ven, han er fuld af gode idéer, og jeg er som regel frisk på lidt af hvert. 😀 – Perfekt mix!
Nå men, sidst han var forbi, kom vi til at snakke om alle de dér crazy mennesker der skriver nasty beskeder og sender nogle vilde billeder til mig på facebook. Jeg fortalte ham at jeg faktisk aldrig sletter beskederne, jeg læser dem dog heller aldrig, jeg kan bare se de bliver ved med at poppe frem, og så gemmer jeg dem under “arkiveret beskeder” på facebook. Så han fik da lige lov til at gå derind og få dagens aller bedste grin 😛 . Nogle af beskederne er virkelig grænseoverskridende, og laaaaange sexromaner, nogle der har skrevet hver dag i et år, der er virkelig flere tusinde ulæste beskeder derinde :b ..

Så kom min ven på den geniale ide, at vi skulle få lavet en youtube kanal, hvor han læser beskederne op (de bliver holdt helt anonyme og ingen billeder vist selvfølgelig) og jeg skal så svare på dem – for hold nu op hvor var det underholdende at se hvor vilde og sindssyge nogle mennesker kan være, når man tænker på at de slet ikke kender mig og at jeg aldrig nogensinde har snakket med dem :O :s Det er stort set dagligt den slags beskeder ender i min indbakke, puha! .. Nå pyt, nu får vi lidt sjov ud af det 😀 😉 … Når den er oppe og køre vil jeg selvfølgelig holde det opdateret her på bloggen 🙂 ..

Her er lige en af de rigtig lange (navn sløret) 😀 hahaha. God weekend til jer alle 😉
 photo 22CDE8DD-16D7-4797-9D41-0F099187FE93_zps300cwag4.jpg  photo D12A676A-C37B-4ADB-8752-27E91539312E_zpsp4ku3nqp.jpg

Fyyyyy for pokker – og det kommer så aldrig til at ske 😀 😀 .. Hahaha

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores lille ting :D <3