WILLIAM HAR FAKTISK ALDRIG PRØVET AT FLYTTE...

EN DEL FRAVÆRENDE DEN SENESTE TID

Åhh, jeg ved udmærket godt, at jeg har været rigtig stille på det seneste. Faktisk lige siden – og lidt før, jeg startede på mit nye arbejde. Men det har simpelthen også taget så meget af min tid, og energi – på den fede måde. For jeg er så glad hver eneste morgen når jeg skal afsted, og jeg glæder mig til at komme igang, fordi det er så givende og så er der simpelthen også bare de skønneste kollegaer 🙂
Så det har jo også lige taget mig en del tid, at vende mig til de nye rutiner, og en masse nye mennesker, nye systemer og al det der følger med 🙂 Så derfor har jeg måtte slå lidt fra på bloggen i den tid 😉 Forhåbentlig, bliver det meget snart bedre ;b Jeg savner i hvert fald at bruge nogle aftner foran computeren og skrive løs på tasterne <3

Men der ja, 2017 er bare startet så perfekt for mig, jeg kunne simpelthen ikke være mere lykkelig. Williams og min fremtid ser bare så positiv ud, og det er som om, at alt det jeg har kæmpet for med uddannelse og skole, siden jeg var 17 år, har endelig båret frugt 😉 ..  Jeg har virkelig fået en fremtid som ser super lys ud, og jeg elsker at være hvor jeg er nu 🙂 Men jeg har også lige skulle forholde mig til alle de nye indtryk, som har gjort, at jeg har måtte holde et lille break fra blog skriveriet 🙂 Til gengæld har jeg i de kommende indlæg en hel masse at fortælle og skrive om 😀 <3
 photo 1440581E-A8F7-466A-8BBA-6ED4ED1F5C32_zpsn7g0b4wt.png

 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook:
AmandaSisse (De unge mødre)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WILLIAM HAR FAKTISK ALDRIG PRØVET AT FLYTTE...