DET BETYDER AL VERDEN FOR MIG <3

NOGET AF DET ALLER VIGTIGSTE JEG HAR GJORT FOR MIN KROP <3

Da jeg, for et halvt års tid siden fik konstateret stress, begyndte jeg virkelig at gå meget mere op i min kost og træning. For udover jeg skulle have en hel masse ro, så var det også utrolig vigtigt at jeg lærte at spise ordentligt igen og, at min indre krop kom i balance, ligeså vel som mit sind.
Min krop var jo blevet straffet for hårdt med energidrikke, hurtig mad, og ja – lort :b…
Utroligt jeg egentlig ikke vejede 50 kg mere. Så jeg fik kosten op og køre, gang i træningen og styr på søvnen. Men jeg havde stadig ikke meget energi. Så jeg fik naturligvis taget en masse test i samme forbindelse hos lægen, og da svarene kom, var det skræmmende. Jeg manglede mange forskellige vitaminer, og fordi min krop er så lille, så spiser jeg ret små portioner, så selvom jeg spiser sundt nu, og gjorde dér, så var det langt fra nok. Jeg tror faktisk de fleste, ville blive overraskede, hvis de så hvor meget mad de egentlig skulle have, for at få de vitaminer kroppen har brug for, og langt de fleste af os, går helt sikkert rundt med et stort vitamin mangel, uden overhovedet at vide det. Derfor er det en super god ide at tage et tjek forbi lægen, og se om kroppen mangler nogle vigtige redskaber. 🙂

Hos helsebixen.dk kan man købe de fleste former vitaminer, kosttilskud og naturmedicin (de har danmarks største sortiment indenfor helsekost), der hjælper mod alle de skavanker man kan have i kroppen, så den kommer i tip top igen, og du får det mest optimale ud af din dag. Jeg hører rigtig tit folk snakke om hvor trætte de er (og det kan jeg også sagtens selv være, specielt hvis jeg glemmer at tage mine vitaminer) og det er fordi kroppen mangler en hel masse. Hvis det ikke lige er træthed, som det tynger én mest, men f.eks. allergi, så er der også fantastisk hjælp at hente på siden. Deres Høron produkter er fantastisk til at fjerne allergiske reaktioner i øjne, næse og slimhinder. Og jeg selv, som også lider af pollen allergi (jeps, jeg trak virkelig nitten med mit helbred ;b), der er det et rent helvedet at gå igennem en sommer, uden at have en hel masse hjælpe midler omkring sig. Og så er det bare endnu mere fantastisk, at det er naturmedicin <3
Hjemmesiden er naturligvis godkendt af sundhedstyrelsen, hvilket giver en enorm tryghed og er et must for kunden, når man skal købe medicin og kosttilskud <3 🙂 

 photo B48BB9DF-0F07-45A8-AA5A-3F71193B8953_zps1ysyfp0e.jpg photo D22B7C14-B21C-45A6-B4CC-34A02B4FD746_zpsa7e9spnp.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
 photo 51E91971-4582-4DB6-80CC-6B56EA9F645E_zpsr7hhrklx.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET BETYDER AL VERDEN FOR MIG <3