åh nej nej nej nej!

Gode julegaver til de vigtigste i familien

Julen er børnens fest, julen er slet ikke det samme for mig, som da jeg var barn. Men efter jeg selv har fået barn, har julen aldrig været vigtigere 🙂 .. Jeg ‘glæder’ mig ikke på samme måde til at få julegaver som da jeg var barn, det er selvfølgelig super dejligt at blive forkælet, men det jeg glæder mig mest til, er at William skal åbne sine julegaver 😀 .. Det kan jeg jo slet ikke vente med, jeg er nok lige så spændt som han er 😀 .. Det er også svært at stoppe med at købe, når man først er gået igang :b der skulle jo helst gerne være at bjerg af gaver til ham 😉 .. Hos børnenes kartel kan man få rigtig god inspiration til gaverne. De har en hel masse både til piger og drenge i alle de kendte mærker som Fischer-Price, Hama, Barbie, Disney, Hasbro, Bruder, Cars osv.

 photo A2DC7866-3D0F-464A-A975-6D799F72C9DC_zpszfkrhk7i.jpg

William har alle dage elsket Bruder, han har også 3-4 af de store biler fra dem og en del af de mindre biler 🙂 Det er også noget af det kvalitetslegetøj, der virkelig har været alle pengene værd, William har leget super meget med det, i mange år og det er legetøj der virkelig holder 🙂 har aldrig oplevet det er gået i stykker uanset hvor ‘voldsomt’ han har været ved dem 🙂 Find her legetøj fra Bruder.
 photo 781A8A1A-D7B8-4EE6-A4AE-9253BAF95E26_zpset9fgjmr.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
 photo billede_zps95dcd708.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

åh nej nej nej nej!