EN SUPER DEJLIG WEEKEND, MED DEN LILLE FIS <3

MAN BESTEMMER JO IKKE SELV HVEM MAN FORELSKER SIG I…

Jeg har været meget uenig med mig selv, om hvorvidt jeg skulle skrive dette indlæg, men blev så til sidst enig om, at det nok var okay, efter idag, og der er helt sikkert rigtig mange andre, der har prøvet nøjagtig det samme. 🙂

Dem af jer der følger mig på instagram, kunne i sidste uge læse, at jeg faktisk havde været ‘hemmeligt’ forelsket i et lille års tid, men pga. fornuft, havde jeg valgt ikke at gøre noget ved det. Men det begyndte så småt at æde mig op indefra, og derfor følte jeg at det måske var på tide at fortælle ham hvad jeg føler.

I nat fik jeg så muligheden, og jeg havde faktisk skrevet et lille brev om hvordan jeg skulle få det sagt. For ja, nu kan jeg vist godt indrømme, at det faktisk er Williams far. Ja, det er lidt noget rod. Det er nok fordi det bare har kørt så godt, så længe at mine følelser så småt er begyndt at vokse mere og mere. Samtidig har jeg slet ikke haft den store lyst til, at tage på dates, men gjorde det for at komme lidt væk, og prøve at følge fornuften og lægge lå på følelserne. Jeg havde snakket med mine tætteste venner omkring det, og blev så enig med mig selv om, at jeg måtte få det sagt. Ikke fordi vi så skulle starte helt forfra med det samme, men bare fordi jeg ved, at jeg aldrig har elsket en på samme måde som jeg elskede/elsker ham. Ingen har kunne få de følelser frem i mig, og jeg har altid været sikker på han var the one. Havde man spurgt mig for 2 år siden, så havde jeg ikke de her følelser som er kommet frem nu, det er kun noget der er kommet indenfor det senest års tid. Og er ‘desværre’ ikke blevet mindre, uanset hvad jeg har prøvet at gøre.

Igår, efter jeg havde været til lækker grille hygge hos min bedste ven Joe, skulle jeg hjem i min lejlighed, hvor Williams far, passede william imens. Klokken var 01.00, men jeg havde forberedt mig hele dagen på den lille snak jeg ville ta med ham, når jeg kom hjem. Jeg havde drukket lidt mod til mig, men var på ingen måde fuld. Tidligere på måneden havde jeg også sagt til Jesper, at jeg havde noget jeg faktisk gerne ville snakke med ham om. Så det skulle ikke lyde som noget der kom fra fuldhedens side.

Jeg tog endnu mere mod til mig, og rystede indeni, for der står bare så meget på spil, endelig har vi fået opbygget et kanon venskab, et skide godt samarbejde, og det hele kører bare præcis som jeg har ønsket det skulle lige fra starten, så jeg håbede virkelig, at han ville ta det pænt, og jeg ikke ville smadre en hel masse. Vi havde en lille snak sammen, som jeg ikke ønske at komme nærmere ind på her. Men blev så til sidst enige om, at det jo nok var aller bedst bare at være som det var nu. Hvilket jeg sagtens kan forstå, mit hoved er helt enig, men mit hjerte er sgu ik ;b… Men jeg er utrolig glad for at jeg fik det sagt, og fortryder det på ingen måde, for så ved jeg også, at jeg skal lægge lå på det nu, og komme videre 🙂 Jeg er slet ikke sur på Jesper, på nogen måde. For det mest fornuftige er helt sikkert, at vi ikke er sammen.
Jesper kan måske også bedre tage hensyn til det nu hvor han ved det, – selvom det selvfølgelig ikke skal gøre vores samarbejde akavet, eller forhindre ham i at finde en sød kvinde – jeg ønsker ham absolut det bedste, og det er en meget heldig kvinde der får ham 🙂 . Men som jeg også sagde til ham: så ville jeg virkelig have fortryd det, hvis jeg ikke fik det sagt 🙂 .. For man kan ikke gøre for, hvem man forelsker sig i 🙂 </3 og jeg tror bestemt på, at det ikke har ændret noget imellem os, og at vi sagtens kan samarbejde mindst lige så godt fremadrettet. 🙂
 photo E01AA3A3-EE3C-45B5-A7D5-5BC220B0349C_zpsocslyjml.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

2 kommentarer

 • Camilla

  Kære søde AmandaSisse. Respekt for du fulgte dit hjerte og fik det ud selvom det måske ikke gik efter planen. Men hellere komme ud med det end at brænde inden med den slags følelser. Uanset hvad vil du ALTID elske Jesper for havde det ikke været for ham havde du ikke din skønne Knægt den dag i dag. Jo måske med en anden men det havde ikke været det samme. Kender alt til det. Du skal nok finde kærligheden og giv dig selv lov til at føle og prøve at komme videre. Du og Jesper vil Altid være I hinandens Liv pga. Jeres søn og det er der intet Eller nogen som kan ændre på. Bare husk at den Mand du finder sammen med på et tidspunkt skal kunne med Jesper det gør Alt som forældre meget nemmere for dit barn og kommende børn i fremtiden. Men man kan sagtens elske sine børns fædre / far uden man skal ha det skidt. Så kom ud og find dig en ny kærlighed når du er klar til det. Den der får dig får en smuk kvinde og en en god mor med et hjerte af Guld. Mvh Camilla og god Aften. PS: vær stolt af dig selv for hvad du har opnået. Respekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Fantastisk!!! Du er godt nok en ærlig kvinde!
  Stor respekt fra mig
  Jeg er fuldstændig enig med dig. Man er ikke selv herre over hvem man forelsker sig i
  Jeg har i over to år været forelsket i en gift mand. Modsat dig vil jeg dog aldrig fortælle ham det
  Jesper og William bliver så stor han forstår det har alt mulig grund til at være en del af dig du fantastisk kvinde!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SUPER DEJLIG WEEKEND, MED DEN LILLE FIS <3