Stress & jag

Ka du gætte hvem jeg er?

Jeg er som et lille barn når det kommer til udklædning, jeg er helt vild med det, og der skal helst gøres så meget ud af det som muligt når vi rammer fastelavn, det kommer nok lidt af at mine forældre også gjorde enormt meget ud af fastelavn for mig som barn, min mor lavede altid kostumet selv, og jeg måtte vælge lige det jeg ville være, hun er så kreativ og så holdte vi kæmpe fastelavns fest i baghaven med alle vennerne, tønder, masser af slik og lækker mad Jeg elsker også temafest, karneval og alt der giver anledning til at man kan skeje lidt ud, og klæde sig ud som en anden, bare lige for en go aften

Ekostumer giver mange gode bud til hvad man skal være næste gang det er tid til udklædning. Der er kostumer for bestemte temaer, sæsoner og tilbehør til alt det man mangler! Og så er priserne lige til at råbe hurra for! Du kan f.eks. købe blå heksebabe for kun 305,- Jason Voorhees for 329,-.. Her i oktober er Halloween kostumer og tyroler kostume til oktober festen jo oplagt at købe 🙂 de har et bredt udvalg på siden, så der skulle være noget for enhver smag 🙂

 photo 44E33C62-305C-4E8A-AC37-275E5BE8CA52_zpsz5pxufil.jpg

Kiss love & hugs A.S.

 photo billede_zps95dcd708.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stress & jag