MIN INTERESSE FOR DET SPIRITUELLE ...

EN SUPER DEJLIG WEEKEND, MED DEN LILLE FIS <3

Selvom det kan være nok så skønt at have børnefri weekend, så er det altså også super rart, når man har et par dage kun med sin fantastiske lille bandit <3, Denne weekend, havde vi – til en stor forandring, ikke nogen planer. Så vi tog det meget afslappende da vi stod op lørdag morgen. Da vi havde spist vores morgenmad, spurgte jeg William, om der var noget han rigtig godt kunne tænke sig vi lavede den dag. Og som så mange gange før, så valgte han en tur i Zoologisk Have, det kan han aldrig få nok af 😀 <3 Vi fik begge årskort af min tidligere arbejdsgiver, som en af mange fine gaver, da jeg stoppede. Og det er godt nok blevet brugt, meget flittigt! – Det er simpelthen blevet uundværlig, så det skal lige fornyes så vi ka ta et år mere 😉 . Da vi kom hjem, var vi død trætte, så vi blev enige om (eller det var nok mere mig selv der blev enig med mig selv 😉 ) om, at aftensmaden meget gerne, måtte være meget nem. ;b

Så vi smurte nogle lækre madpakker, pakkede vores drikkedunke og et tæpper – William hev et par bamser med, og så smuttede vi ned og spiste aftensmaden på græsplænen. 🙂 Og William har opdaget det fantastiske i at ligge ned på tæppet, og se op på skyerne der bevæger sig 😀 <3

Idag (søndag) er blevet brugt hjemme. Lejligheden trængte også lige til en kærlig hånd 😉 – men heldigvis var der også masser af tid til at hygge og lege 😀 En meget dejlig og afslappende dag – aften skal gå med arbejde & meditation 🙂 <3 Håber i har haft en lige så fantastik weekend alle sammen <3

 photo AE84CFBD-173A-49FA-B2D6-4ED8628F2116_zpsy9lgo6as.jpg photo 2E3D76A7-BD30-4D44-A8E7-6B79FBD29AA6_zps8icefoac.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN INTERESSE FOR DET SPIRITUELLE ...