Måske jeg skulle skrue liiiiidt ned..

Så må man altså godt lidt alligevel – KUN I NØD ;)

Lige denne måned, der har mit hovedet været ved at springe af stress :O .. To ugers skole – med lektier, fuldtids arbejde og arbejde på bloggen … Jeg regnede sammen at jeg i gennemsnittet har arbejdet 62 timer – OM UGEN :/ Ikk så mærkelig jeg har været lidt presset for tiden og lidt ved siden af mig selv – Men jeg har trods alt udgivet mere end 1 indlæg om dagen, – så er der alle mails og det andet man hele tiden skal passe, tages lækre billeder til bloggen. Det er lige før at jeg arbejder lige så meget på bloggen som på mit fuldtidsjob. – MEN JEG ELSKER DET JO OGSÅ <3 Så man bliver lidt afhængig at det fandeme er svært at stoppe med at skrive 😀 Der er hele tiden noget nyt at dele med jer dejlige læsere 🙂

For at kunne holde øjne åbne til så sent om aften, ja, så er det på med høretelefonerne op for musikken, og så lige en redbull i ny og næ! Ja, jeg ved det er super dumt, eftersom jeg faktisk var stoppet med energi drikke efter flere ubehagelige oplevelser.. Læs her..

Men den har bare lige været et must på de mest stressede situationer, hvor jeg næsten har haft bærbaren med ind i soveværelset :b .. Og så tror jeg liiiige at jeg skal skrue ned for tempoet, og så blive næste måned forhåbentlig mindre stresset. Jeg er nu også begyndt at skrive mange af mine indlæg når jeg er på vej til & fra arbejde, hvor jeg alligevel har 20 minutters transport tid 🙂 Så kan man have lidt mere luft om aftenen til at slappe af 🙂 Nå peeps, vil få trænet, og se om jeg ik ka smutte på hovedet i seng efter badet 😉 !

Ha en loovely aften :*

 photo 10718997_10203604590930065_1616212461_n_zps887bafa2.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måske jeg skulle skrue liiiiidt ned..