LÆKKERT LIR TIL MIN TELEFON <3

LIGE FLYTTET HJEMMEFRA? – FIND BILLIGE TING TIL KØKKENET HER<3

Jeg husker tydeligt da jeg fik overrakt nøglerne til min første “egen bolig”, det er en hel fantastisk følelse af frihed og selvstændighed der breder sig i en. Specielt når man har fået alle møblerne ind, og kan lukke døren bag sig. Men det er også ret dyrt at flytte hjemmefra, puha! Der er det altid godt hvis man har gode forældre der lige kan hjælpe lidt til med starten, for man finder virkelig først ud af hvor meget ting koster, og hvor meget man egentlig skal bruge, når man står i den situation.
Da jeg skulle ud fik jeg et chok over hvor dyrt det var at “bygge et helt hjem” og jeg valgte så at spare på de ting, der ikke betød så meget for mig ‘om det lige var det rigtige mærke’.
Blandt andet kan man købe rigtig billig service hos Amagerisenkram, som faktisk er en butik jeg har holdt meget af, siden jeg var helt lille – og boede på amager 😀 ..
Man kan f.eks. finde Aida porcelæn, som var det jeg valgte dengang jeg stod og manglede det, det er ret billigt, men stadig fint design og fin kvalitet. Fuldstændig ideelt til når man skal starte op fra ny. – Så er der også mange flere penge til at indrette hjemmet med 😀
Jeg har stadig meget af de porcelæn tilbage, så man må sige at det har været alle pengene værd 😉

 photo 8BC0BAFC-0B7C-42EE-BE66-AFD70B77044D_zps7xigrlj9.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆKKERT LIR TIL MIN TELEFON <3