AT VÆRE SUPER SINGLE OG MOR <3

Tjen penge, hurtigt og nemt, hjemmefra!

Jeg har tidligere nævnt at jeg har tjent penge på at deltage i fokusgrupper, og det er en nem og hurtig måde lige at tjene ekstra, men man kan faktisk også deltage i de her slags undersøgelser hjemmefra. Dog tjener man ikke lige så meget som til selve møderne. Men det er en nem og hurtig måde lige at få lidt ekstra. Herhjemme ryger den slags penge lige i Williams sparegris, og hvis det er gavekort, sørger jeg for at det er til steder hvor William kan vælge noget 🙂

Siden du skal tilmelde dig på er her, så får du en e-mail hver gang der er en ny undersøgelse som du er i målgruppe for, det kan være flere gange om ugen, og så kan du jo altid vælge at gøre det når du har tid 🙂 ..

God fornøjelse 😀
 photo 000DC73F-C03A-4B66-AC1E-51AF085F281B_zpstdkwf71v.jpgKiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT VÆRE SUPER SINGLE OG MOR <3