Aaaaw, så blev William alligevel storebror :D - Verdens gladeste dreng <3

TIME TO TRAVEL: FIND BILLIGE REJSER HER

Er du også skræmt væk og skuffet over det Danske sommervejr, men ikke fået bestilt din rejse endnu? Så er der gode råd at hente hos Ticket2Travel. Her kan du vælge fly, hotel eller en kombination af begge dele og få de bedste tilbud herom. Det er super nemt og effektivt, det eneste du behøver at vide, er destinationen og datoen for din afrejse 😉 Så finder de alt det bedste frem til dig.

Personligt kunne jeg godt lige hoppe på et flyv til New York, og se New Yorks smukke arkitektur og seværdigheder, nyde det fantastiske by liv, gå en tur i Central Park med William og en Frozen Yoghurt, og ikke mindst få brugt alt for mange penge, i deres alt for lækre butikker – både til mor og barn 😉 Der er masser af muligheder!
Ønsker man en rejse til en anden destination, kan man læse en masse guides på siden, om steder du bare må møde på din vej. Det Danske sommervejr, ligner ikke noget der har lyst til at vise sig fra sin bedste side i år, så det er vist en rigtig god undskyldning for at pakke kufferten og smutte ud i verden 😉 <3

At rejse er at leve <3
 photo 9D42A31D-A7F4-4113-888D-F9ED6DCD35CF_zpspxz24bwl.jpg
 photo DB5B6FE7-A161-48DE-A289-A96BFD14F1EF_zps2lmbgqil.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aaaaw, så blev William alligevel storebror :D - Verdens gladeste dreng <3