I BELIEVE IN TAKING CHANCES <3

DESIGNER LAMPER <3

Uh, stort set alle elsker et lækkert design. Selv er jeg igang med ny indretning af stuen, hvor den nye stil skal være et godt mix mellem de dyre designer ting og nogle billigere løsninger, som f.eks. palle hylder. samtidig i lyse farver, blandet med sølv farvet pynt.
Det bliver så lækkert. Specielt fordi det rå fra pallerne, giver en natur stemning, blandet med det meget stilsikre og elegante. Personligt synes jeg det er noget af det fedeste twist i et hjem. <3 Hos lyshuset.dk kan man få rigtig mange super fede Designer lamper, til en pris alle kan være med på, det ville passe super godt ind i den stil jeg kører herhjemme. Fordi det er meget enkle lamper, uden alt for meget pang & power over sig.
Jeg har fuldstændig forelsket mig i den model der hedder ‘Krom Naples LED loftlampe – Scan Studio’ som er sølvfarvet og ville passe super fint over mit stuebord. <3 På deres side kan man finde inspirerende billeder, som er lidt á la dem stil jeg har nævnt. Med de bløde lyse farver, fine designer ting, blandet med det rå træ, det ser super fint ud <3 😀
 photo ED35B380-2C5D-423C-9D8D-E3F809E00A4A_zpsa3t34pqu.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I BELIEVE IN TAKING CHANCES <3