FIND DINE PERFEKTE SOMMER SOLBRILLER <3

RENOVERING AF HJEMMET..

Der er så mange der køber huse her om sommeren, hus salget stiger primært om sommeren, fordi det er dér folk har lyst til at flytte ind, og ofte gå igang med en større eller mindre renovering af deres nye hjem.
Min mor købte også hus i sommeren for 2 år siden, og deres hus har været igennem den helt store tur, dog mangler der stadig en kærlig hånd her og dér. Men huset er blevet super fint, men al ting tager jo tid, når man gerne selv vil lave det og også har et fuldtidsjob at passe 🙂 ..
Står du selv og skal/eller er igang med at lave om på en eller flere ting i dit hjem, så er XL-byg det helt rigtige sted at finde byggemateriale, til alle steder i hjemmet.
Faktisk ville du stort set kunne rive hele hytten ned og købe alle de nye materiale netop dér, hvis det var dét der var planen 😉
Nu ved jeg ikke selv specielt meget om det at bygge et hus, jeg går mest af alt op i om det ser flot, lækker og indbydende ud 🙂 Og der synes jeg faktisk også de er ret gode til at ramme plet med deres materialer, hvis man f.eks. kigger på deres facadedøre, der er jeg personligt helt vild med deres sorte modeller, men nu elsker jeg også når det ikke er så traditionelt og det må gerne skille sig lidt ud. Det kan man i hvert falde få, uanset hvilken stil man er til 🙂 Se et udvalg af facadedøre her
 photo 5B8EC037-8E78-418E-9180-22D14D8776F7_zpsdwjpbgqq.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

 


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIND DINE PERFEKTE SOMMER SOLBRILLER <3