WILLIAM DELER UD AF SINE SCORETRICKS ;)

I BELIEVE IN TAKING CHANCES <3

Dette er på ingen måde nogen kritik af mine forældres måde at opdrage mig på, jeg ved at de altid kun har ville mig det aller bedste. Jeg elsker dem overalt på jorden, og jeg vil gøre alt for dem. <3 Men jeg kender mange der har samme type forældre, de der søde beskyttende forældre, der gerne vil have lidt mere medbestemmelse i deres børns liv, selv når de er blevet voksne og flyttet hjemmefra 😉 .. Jeg er kun i starten af tyverne, og jeg skal nok nå at lave mange fejl i mit liv, som jeg måske vil fortryde. Jeg har været en “good girl” i over 5 år nu, hvor jeg har taget min uddannelse, lagt lå på mit gamle liv, fået en fantastisk søn og samtidig altid haft et arbejde, tjent mine penge, betalt mine regninger, – jeps, gjort alt hvad der forventes af mig. – og alt det jeg selv forventer af mig selv.

Nu her hvor jeg så ikke længere er under uddannelse, forventes også at jeg skynder mig ud og finder et nyt arbejde, så jeg ikke går i stå med det fag jeg har beskæftiget mig med i flere år nu. Men, jeg må indrømme at jeg føler det virkelig er på tide, at gøre noget for mig.
Jeg har brug for at lave det jeg brænder for. Mit drømme job er jo det hér!
At være selvstændig, at jeg er min egen chef og selv styre showet.
Lige nu har jeg tiden til det, jeg har muligheden for det. Hvis jeg investerer mere af min tid, måske får lidt hjælp med på vejen og får sat noget mere i sving, så er drømmen jo kun lige rundt om hjørnet. Det er en chance at ta, og det er en chance jeg prøve at tage. <3
– Jeg er jo ikke en helt dum pige, så mon ik min fremtid ser nogenlunde fornuftig ud 😉 ?
 photo A9BBF8F1-F4BA-436F-8531-AC460DB6D6DE_zpsoxfotsgt.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WILLIAM DELER UD AF SINE SCORETRICKS ;)