Pressebilleder sommer 2014

Vækker gamle minder <3

Kender i dét at en sang minder én om en bestemt person og/eller situation, eller en parfume bare kan få én i en bestemt stemning.. eller når man ser noget i fjernsynet eller på nettet der vækker gamle minder 😀 ? Det stødte jeg på forleden dag, så et klip i fjernsynet med nogle der var på camping 😀 Jeg er en gang i mit liv, blevet overtalt til at ta med på camping, godt nok en del år siden, men jeg kan sagtens huske turen 🙂 ..

Hele vejen i bilen, bitchede jeg over at jeg skulle bruge en hel uge med min far, lillebror og mine fars venner på en camping tur, :b Dengang kunne jeg slet ikke se det fede i det, da vi kom frem på pladsen, begyndte jeg bare at starte med min løbetræning og tænkte, denne uge skal bare gå hurtigt, jeg havde dog min lillebror med som er den skønneste af slagsen, har aldrig set ham som “den irriterende lillebror”, så dejligt med kvalitets tid med ham<3 …

På dag 2 opdagede jeg at nogle af mine veninder og venner hjemme fra København også var der 😀 !! Argh! det var som en hel genforening!.. Min far stak mig en håndfuld penge så min veninde og jeg kunne køre ned og købe lidt sprut til om aften, og pludselig var turen hel fantastisk, vi hyggede med grill hver aften, og så smuttede jeg ned og mødtes med vennerne senere på aftenen :b .. Håhåh..  Så fik surfet lidt rundt på nettet, og kom forbi Campingnetshop.dk‘s side så hvis man er camping entusiast kan man finde alt der 😀

 photo 10484953_10203599277997245_586812492414488281_n_zps53bdecd0.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pressebilleder sommer 2014