En glad lille prins(esse) ;) <3 - FÆRDIG

BFF’s – så forskellige, men alligevel så ens! :)

En af mine absolut bedste veninder har jeg kendt i 7 år, vi har været det meste igennem sammen og kender hinanden bedre end vi kender os selv 😉 😀 .. Vi er så forskellige på så mange punkter; hun er mere drenge-pigen, der vælger bukser frem for kjolen, – hvor jeg styrter rundt fordi jeg ikke ved hvilken kjole jeg skal vælge imellem 😉 .. Vi er helt forskellige på mænd, alle dem jeg siger “ej se lige ham dér, han ser da ret mums ud” rynker hun på næsen over og siger så “nej nej, se dét derovre, det er eyecandy!” og så sidder jeg bare med stirrende øjne og kan ikke få øje på det hun ser :b hahahaha.. Hvis jeg må bestemme, så ser vi altid gyser om aften, hun hader gyser og vil meget meget hellere se en fodbold kamp eller boksning med ‘Poul’ Nielsen som jeg troede ham dér Patrick Nielsen hed, hahahahaha 😀 😀 😀 (intern joke!)..

Vi er til gengæld også ens på så mange andre områder, vi elsker serier, og kan nå at se en hel sæson på et par dage :b .. Vi griner og snakker om alt sammen, det er vigtigt at have nogen mennesker i livet man bare deler alt med, jeg har nogle få mennesker jeg gør det med, men det er vigtigt man får talt med nogle, om selv de mindste ting – og det bruger jeg meget mine venner og veninder til 🙂 , samtidig ved de at de også kan ringe anytime til mig, om de har brug for lyttende øre, en shoulder to cry on eller en laaaaang snak med masse grin, så er jeg på 😀 Det er nemlig det man har venner til 🙂

 photo A96BD980-61CF-4CF8-9609-EC49CBA9F26B_zpswextlheu.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En glad lille prins(esse) ;) <3 - FÆRDIG