DET KILDER LIDT I MAVEN NÅR JEG TÆNKER PÅ HAM, MEEEEN...

DE FINESTE AFSKEDSGAVER <3

Som jeg tidligere nævnte på bloggen, så stoppede jeg med at arbejde i den virksomhed, jeg var ansat i, under min elev tid. Tiden i firmaet har været fuldstændig uforglemmelig, meget lærerig og det har gjort indtryk på mig, på den gode måde.
Jeg har været glad og meget tilfreds med min elevtid, og ikke mindst været rigtig glad for at gå på arbejde – hver eneste dag!

Som et “led” i min afsked, var der “en-lille-hygge-reception” for mig, hvor mine forældre også var inviteret med. Det var en dejlig frokost med champagne på Bistro Royal i København, hvor vi fik snakket meget både arbejds relateret og privat. Det var/er jo en mindre virksomhed jeg har været ansat i, så vi kom hinanden utrolig meget ved – og kendte hinanden ret godt.. Jeg fik gaver af mine forældre, men også gaver af virksomheden, samt et meget langt og rigtig flot brev om at det også havde været en fornøjelse den anden vej, at have mig som ansat i virksomheden, man kan virkelig se at det var gaver de havde brugt tid på at finde og ord der var meget personlige og velovervejede.. William og jeg fik nemlig årskort til både Zoologisk have & Tivoli <3 Simpelthen flotte gaver, virkelig noget personligt og jeg må indrømme at det er blev brugt ret flittigt lige siden 😉 <3
Derudover fik jeg nogle super fine Kaj Bojesen figurer – Turtelduerne som pynter meget på min hylde i stuen, ved siden af 2 andre gaver som jeg tidligere har fået af min kollega fra hendes rejser, og som altid vil minde mig om de skønne kollegaer derude 🙂 <3

 photo 51D897B3-2842-45A1-9289-BE41A5DB11ED_zpsopnxxkzq.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET KILDER LIDT I MAVEN NÅR JEG TÆNKER PÅ HAM, MEEEEN...