Lige så vigtig, som min telefon ;)

Weehu, blev løsladt igen i dag ;)

Jaaaaaaaahu, endelig kunne jeg få lov til at komme på arbejde igen :D, efter en ordentlig omgang sygdom. Godt nok var jeg rask igår, men skulle ikke komme, da vi ikke ville risikere at jeg smittede de andre to lige her op til juleaften 🙂

Og ja, selvom der kun er gået en halv uge, så længdes jeg stadig efter at komme afsted igen, for der er aldrig en kedelig dag der. Vi har det simpelthen alt for godt! – og sjovt 😀 ! Ikke nok med jeg har de to skønneste, sødeste, sejeste og skøreste kollegaer “(fedte fedte)”, så husker vi det vigtigste, at grine hver eneste dag 😉 ! Den anden elev der er ansat og jeg, er hurtigt blevet enige om, at vi kunne ikke være ansat et bedre sted!

Da jeg kom blev jeg så endnu mere overrasket da der lå to fine julegaver på mit skrivebord 😀 <3 Ihhhhhh, Masser af lækkerier & en sød pakke 🙂 Jeg takker, bukker & glæder mig spændt til juleaften 😀

(Her skulle så ha været et billede af da to herlige kollegaer jeg fortæller om, men af hensyn og respekt for deres privatliv, så må i få lov til at forestille jer dem :D)
 photo 71872C71-4054-4F3F-AD30-12E9BFF3448F_zpsdozfzsgf.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige så vigtig, som min telefon ;)