Et nyt lille medlem til vores familie <3

Guuuud hvor jeg savner en have..

Hver gang den Danske sommeren kommer, så kommer følelserne omkring hus op i mig igen, for jeg savner virkelig at kunne gå ud i min egen have.. Hele min barndom er jeg vokset op i villa, og der er bare ikke noget bedre om sommeren – specielt for børn.. Det med at have sin egen have, fyldt med legeredskaber. Vi havde både gyngestativ, rutsjebane, legehus, sandkasse og en hule oppe i vores æbletræ 😉 Det var så hyggeligt..
William og jeg elsker at tage på forskellige legepladser, og jeg er slet ikke bleg for at slå mig løs med ham, jeg er ikke typen der kan sidde stille på en bænk og se ham lege – JEG VIL VÆRE MED! 😀

Hvis vi havde, eller, når vi får vores eget hus med have, så er noget af det første der skal købes et legehuse til William. Han er kæmpe fan af det!
Jeg elskede selv vores meget da jeg var barn og har brugt enormt mange skønne timer i det med mine veninder dengang <3
Jeg har set de fedeste legehuse og legetårne i ToysRus, som vi alle kender som en fantastisk legetøjsbutik, de har et bredt sortiment at vælge imellem. Se udvalget her.
Når dagen kommer og William skal have sit eget, så må vi helt sikkert ind i den store ToysRus og afprøve hvilken der er den aller bedst 😉 Det er alligevel en hel oplevelse i sig selv bare at have ham med derind 😀 Han er slet ikke til at drive med hjem igen <3

Her er lidt af dem jeg synes er sejest 😉
 photo 4A00823D-5973-47A1-9AC7-FDA1CB6171E3_zpsx3t3859s.jpg

 photo 5CD17B70-6795-4CAD-9775-B44F74D24413_zps2j0v1a1p.jpg

 photo BABB0ECE-4C4A-4CE0-B1E2-D99A0DE9A938_zpsbctbypke.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et nyt lille medlem til vores familie <3