En super dejlig lørdag, med min eneste ene<3

Fikse ideer til børnefødselsdagen ;)

Amen altså, selvom jeg ikke selv ser mig som et kreativt menneske, så sker det altså en ny og næ at jeg lige får en god og fiks ide 😉 .. Specielt når det kommer til William kan jeg udfolde mig kreativt, og nu har jeg sgu lige gjort det igen 😉 ..

William skal som jeg tidligere har nævnt på bloggen (læs her) snart holde børnefødselsdag for hele børnehaven herhjemme 🙂 William ville gerne have sin fede Ninja Turtles børnefødselsdag, og den ide er jeg gået all-in på! De havde sådan nogle fede Ninja Turtles goodie bags/slikpose halløjer, som William ville have med til dagen, og selvfølgelig skal børnene da udstyres med en slikpose til dagen <3 Men så kom jeg på ideen at holde en skattejagt, hvor min mor og veninde skal klædes ud som pirater, og dertil skulle der naturligvis være en skattekiste – Med slikposerne i! 😀 ..

Jeg havde da ingen skattekiste :b, men …. jeg havde et hav af skotøjsæsker, så … mon ikk de kunne bruges til lidt kreativt, og igår aftes, gik jeg så igang med at klippe, klistre og tegne løs på den kommende skattekiste. ;b .. Nu mangler den bare lige at få en brun farve og lidt guld kanter, så er den da hjemme 😉 – Jeg smider selvfølgelig lige nogle nye billeder op når den er helt færdig 😀 Fantastisk! & William synes heldigvis den er herre sej 😛 . <3

Til at lave den skal man bruge:
2 Sko tøjsæsker. eller + plus lidt ekstra hvidt pap.
1 sort sprittusch
1 guld sprittusch eller maling.
brun maling eller tusch
klistrebånd.

Låget til den ene skotøjsæske skal ødelægges så den kan formes og fungere som kistens låg. Når den er formet, tapes den fast på den ene side af æsken. Derefter skal der laves nogle sider til låget, der bruger man en anden skotøjsæske eller noget pap og taper det fast. Til sidst skal den farves/males som en kiste 😉 Bum bum, så er den hjemme 😀 <3
Min veninde har faktisk spurgt om jeg ikke vil lave en ekstra en til hende, så hun kan bruge den til at opbevare ting i. Man kan jo sagtens farve den lyserød eller dekorere den med små fine ting – kun fantasien sætter grænserne 😉 Jeg ved i hvert falde allerede hvordan hendes skal se ud 😀 <3

 photo DB66583B-5CD3-4D7F-8F2B-5D4110FEA48F_zpsvso8npio.jpg photo 3BE771EF-CD4C-4116-ACA6-8D731A6F4D36_zpsi2xpcjjq.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En super dejlig lørdag, med min eneste ene<3