VIND, VIND, VIND EN 3 LITERS ROBERTO CAVALLI LUKSUS VODKA + 24 LOUIS XIV ENERGIDRIKKE<3

En super dejlig lørdag, med min eneste ene<3

William og jeg havde en helt fantastisk dag i dag, ja, klokken er godt nok sent på aften og næsten nat nu, og jeg er ved at være godt flad, for hold nu op en dejlig lang dag vi har haft os.<3 Vi var først hjemme ved 21 tiden, men hold nu op hvor har vi bare hygget os. Bare William og jeg.. Vi startede dagen med at lave og spise en masse pandekager til morgenmad <3 Looovely! Vi elsker pandekager og så er weekenden ligesom skudt igang igen 😉

Vi havde aftalt at gå os en lang tur i det gode vejr, stoppe ved en masse legepladser på vejen, smøre en madpakke og ta en bold med. Da jeg havde pakket og gjort det sidste klar, og skulle ind og hente William på hans værelse så han kunne få sko på. Så kiggede han bare op på mig og sagde “mor, jeg vil altså helst hvis vi bare bliver hjemme og leger”…
Så jeg svarede “Jamen, så er det dét vi gør, så kan vi jo bare holde skovtur og spise madpakkerne inde i stuen” .. William; “Kan vi ikke spise dem på mit værelse? :D”
og så sad vi med togbaner rundt om os, og på tæppe, med madpakker 😀 …

Vi havde leget hele formiddagen og det meste af eftermiddagen, samt en tur på vores legeplads i gården blev klokken 15. Jeg spurgte William om han ville med ud og sejle på kanalerne inde i byen, hvis vi spiste tidligt aftensmad så vi kunne nå det.. Vi skyndte os at sluge maden kl. 17 og tog så ind mod byen 😀 Det var super hyggeligt, vi gik ned mellem de smukke gader, og da vi kom frem til og “ombord” var det simpelthen så hyggelig en tur 🙂 Det tog en lille times tid, og til sidst havde William ikke meget tålmodighed tilbage, samtidig med han var blevet godt træt 😀 Men det var rigtig dejligt, og heldigvis havde vi da lige nogle pandekager tilovers fra i morges, så han kunne få nogle nutella pandekager med 😉 .. På vejen hjem var han død træt, men havde dog overskud nok til at fortælle at det havde været en rigtig dejlig og sjov tur 😀 <3 Han er simpelthen den aller bedste i hele min verden.<3

Intet bedre end når vi tager en tur eller en hel dag, bare mig og ham og kommer hinanden rigtig ved 🙂 <3
 photo 79758E7B-731B-4924-B6AC-C879061A29BB_zpsfe1rulh0.jpg photo 292472EA-DD5E-4F53-9751-46D6917176CA_zpse13rvqlf.jpg photo 2566E5FF-F6C9-4C8C-9771-922CC11A1E42_zpsohfkahmk.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND, VIND, VIND EN 3 LITERS ROBERTO CAVALLI LUKSUS VODKA + 24 LOUIS XIV ENERGIDRIKKE<3