William er alle vegne :D

Lysfest i børnehaven <3

I dag har jeg altså valgt at springe indlægget med anmeldelsen af de unge mødre afsnittet over, da der kom en lysfest i børnehaven som var lagt vigtigere 😉 .. William og jeg havde sagt at vi gerne ville tag kager med 🙂 Så da jeg havde fri igår, skyndte vi os ned i føtex for at handle ind til kokos muffins med chokolade (se opskriften længere nede) .. To store fyldte bæreposer senere var vi hjemme og i fuld krig med at bage, William fik lov til at hælde kokos, mel og chokoladen i, og prøve at røre lidt 😉

Da kagerne havde bagt færdigt ca. 100 stk. plus en chokoladekage til arbejdet som jeg havde lovet, fordi vi har været så heldige at fået en ny elev 😀 Så var klokken omkring 01.30 om natten :/ William var forlængest kommet i seng, og imens et hold kager var i oven, blev de andre pyntet :b Men det tog godt nok meget lang tid, jeg havde virkelig undervurderet arbejdet i at lave dem til spøgelser og edderkopper :b Jeg kom i seng ved 2 tiden …. meget lang nat 😉 …

 photo 3530EBC3-D8B1-4159-8AB4-5422BF3D18D2_zps6f88a3ym.jpg

William blev helt vild om morgen da han så alle de kager han skulle have med i børnehave, og hvor fine de var blevet 🙂 .. Bortset fra spøgelserne, “moooar, de er altså ikke så pæne, det ligner kopper :b” Lille flab!.. Men da jeg skulle have dem med derhen til lysfesten i dag, så kunne jeg umuligt have alle kagerne med, uden de ville blive mast sammen og blive grimme ;/ Så jeg fyldte to store fade med så mange jeg overhovedet kunne, og skablet dem forsigtigt oven på hinanden.. Da jeg kom derned var stod William klar til at tage imod mig <3 Dejlige dreng, (ved nu ikke om det skyldtes glæden over at se mig eller kagerne :b)

Men kagerne blev i hvert falde et hit, så det var hele arbejdet værd 🙂 ..
 photo 15DB73D4-691B-4D16-AD29-9AEB2896CDD2_zpsvqscq8hn.jpg
Det var super hyggeligt, og alle havde en dejlig aften og gik hjem med meget trætte børn 🙂 De kager der blev tilbage (ret så mange), gemmer jeg en hver til William og jeg i morgen, så får personalet en del og så får en af de søde forældre og børn i institutionen også nogle med hjem 😀

Opskriften på kagerne ca. 10 stk.

2 æg
Lidt vanille.
2 dl. sukker
3/4 dl. hvedemel
125 g. smeltet smør
4 dl. kokosmel
100 g. grovhakket chokolade

Rør æg, vanille og sukker til en luftig masse. Tilsæt mel og smeltet smør og pisk godt igennem. Ved chokoladen og kokos i dejen. Bages 200 grade oven (175 varmluft) i 20-25 min.

Så kan man jo også bruge den opskrift på at lave julekagerne ;).. Nå men jeg er helt ødelagt efter kage bagningen igår, så jeg skal i seng nu :b

Håber i også har haft en fantastisk dag, og så må i naturligvis gerne kommentere med jeres mening til dagens program 🙂

Kiss love & hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

William er alle vegne :D