Vækker gamle minder <3

Måske jeg skulle skrue liiiiidt ned..

Ja okay, hele sommeren har stået på bytur efter bytur.. Hver eneste gang jeg havde et børnefrit øjeblik. Jeg har virkelig haft brug for at nyde at have vennerne omkring mig, min hjerne vasket i vodka, slippe alle tøjler og føle mig FRIIIIII 😀 Men nu er sommeren også ved at være slut (hvis vi spørger vejret) og det var måske også på tide at jeg går lidt i vinterhi 😉 .. Der kommer masser af fester i Oktober, november & december måneden, med oktober fester, diverse julefrokoster og selvfølgelig nytår! 😀 Så det er jo ikke fordi jeg går glip af noget..

Derfor er næste børnefrie weekend (den kommende weekend) sat af til at få blæst det sidste af hjernen væk i byen.. Dog skulle jeg gerne komme hjem før solen står op da jeg lørdag har en aftale med min skønne negledame, hun er jo verdens klasse <3 😀

Og så står det ellers bare på tøseshopping og lækkermiddag fredag inden drukmåsen slippes løs 😀 <3

Så det bliver formodenligt sidste gang i år man ser mig i Københavns gader midt på natten, for hvor fedt er det lige at smadre dagen efter med tømmermænd & leve af Mc Donald’s Cheeseburger en hel weekend :b?.. Og  så skader det er vist heller ikke at jeg ta’r en pause for al det alkohol.. 😉

 photo 10653444_10203603302897865_6147606746159460193_n_zps62c2747f.jpg

Kiss Love & Hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vækker gamle minder <3