Omg jeg kommer aldrig til at ku li' jer!

I loooove it :*<3

Som i helt sikkert har kunne følge med på min face, så har William og jeg virkelig taget det gode råd fra Line Damkjær til os 🙂 Vores køleskab har aldrig været så grønt, orange, rødt og gult før. Alle de farver Line fortalte mig var med til at gøre mig glad når jeg spiste. Og jeg kan for alvor mærke virkningen når jeg kommer ud i solen og får mig en god løbetur. Eller når vi hopper udenfor og spiller fodbold om aften. Jeg kan også mærke en ændring i positiv ændring hos William. Han har altid elsket frugt og grønt, og hadet kartofler og sovs. Så det har vi i forvejen levet efter. Men nu er det bare sådan at alt hvidt brød, pasta, og ris er skiftet ud med Bulgur. Udover det, har jeg fundet et ritual som bare skal holdes! Hver morgen inden jeg vækker William, skal der lige lidt stille meditations musik på, og så er det bare at sidde i skrædder stilling og nyde roen inden dagen for alvor begynder. Så er der også indlagt fast træning. min. 1 time 4 gange om ugen skal der trænes, og så har jeg hver onsdag hvor William er hos sin far. Der nyder jeg den friske luft og får mig en god løbetur, jeg har aldrig været til at løbe i et center med andre svedige mennesker, jeg elsker at kunne dufte naturen, se en masse grønne blade og mærke asfalten under mine fødder, samtidig føler jeg man kommer fremad, hvor man i trænings centeret bare løber i en evighed på et løbebånd s: .

Mit mål er på ingen måde at tabe mig mere, mit mål er at finde indre ro og harmonere med min krop. Og håbe at William tager det til sig. Jeg glæder mig i hvert falde til han bliver ældre og vi ka ta ud og løbe sammen, forhåbentlig en dag langt ud i fremtiden ta en Ironman sammen , det ku simpelthen være så coolt ! ;b

 photo childrens-meditation_zps0cc2ae8d.jpg

Peace, love and harmoni A.S. <3
Og så en kæmpe tak til alle dem der har været med til at vejlede mig, hjælpe mig og gi mig et spark i røven når jeg trængte til det :b

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Omg jeg kommer aldrig til at ku li' jer!