WILLIAMS SKØNNE PERSONLIGHED <3

JEG ER SÅ GLAD, HVER GANG…

Det at have en god fast base, det betyder bare så utrolig meget. Jeg havde faktisk undervurderet betydningen af det. For efter vi er flyttet, har jeg ikke i mange år, været glad, hver gang jeg åbner min dør.
Det er vitterligt en hel anden følelse, end den gamle lejlighed vi boede i før. Der kunne jeg nærmest dårligt nok, komme hurtigt nok ud… Det var virkelig et sted, som jeg aldrig følte mig hjemme i. Jeg ved ikke om i andre har prøvet den følelse før, altså at man aldrig kommer til at føle sig hjemme et sted. Selvom jeg prøvede at renovere alle rummene, gøre det personligt og rigtig hyggeligt, så fik jeg bare aldrig den dybe følelse af hjem dér. Men nu, du kunne tømme huset for al indhold – og jeg ville stadig føle mig hjemme 😀 Jeg er simpelthen så lykkelig over vi fik den. Kan huske, at jeg et halvt år forinden, var blevet så træt af at bo, der hvor vi boede. Så jeg satte alt ind på boligjagten. Og folk som bor i Københavns området, kan vist godt nikke genkende til, at det ikke altid er nemt at finde noget lækkert, til en pris der ikke er tårnhøj. Jeg ville have et hus. Det gav ikke mening for mig, at vi rykkede i en anden lejlighed, for haven var et must. William var/er så stor nu, at jeg ønskede resten af hans opvækst skulle være i hus. Jeg havde sendt et ønske ud i universet, om at det skulle være et lækkert hus, med god plads til os begge, den skulle ikke have alt for høje månedlige omkostninger, da jeg elsker at rejse/opleve, og fortsat gerne ville kunne prioritere det. Der gik ikke engang et halvt år, så stod vi med tilbuddet over dem alle. Jeg havde sagt nej tak til et par stykker forinden, da de slet ikke levede op til mine ønsker. Men her, der fik vi hele pakken – til stort set samme pris, som jeg gav for lejligheden, det kunne simpelthen bare ikke blive bedre. Det var som om, at alle mine bønner blev hørt. Og lige siden, har jeg bare fået den der “aaaah-følelse” hver gang jeg trådte ind af vores hoveddør. Jeg kan også sagtens se mig selv i det hus, mange år frem. Hvilket slet ikke var tilfældet med lejligheden, jeg kunne ikke komme hurtigt nok væk fra den og det område 😀

Så jeg er stadig helt euforisk over hvor dejligt det hele er <3

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)

4 kommentarer

 • Kenneth

  Du er så fræk smukke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mira

  Kan godt forstå i elsker at bo i hus. Det er dejligt med have når man har børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Verdens lækreste kvinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juliane

  Du har fortjent det smukke. du kæmper så hårdt for dine mål, og det bærer frugt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WILLIAMS SKØNNE PERSONLIGHED <3