INDRETNINGSTIPS I VORES NYE HUS <3 - I SAMARBEJDE MED BGANORDIC

WILLIAMS SKØNNE PERSONLIGHED <3

Noget er det bedste ved at have børn – synes jeg. Er at følge dem hele livet, vokse, blive selvstændige, lære deres personlighed at kende på godt og ondt, og se al den kærlighed man fylder i dem, komme godt igen på alle måder<3
De 8 år jeg har haft med William, gør at jeg kender ham (nok) bedre end nogen andre. Og jeg elsker laaaangt de fleste sider af ham, han er utrolig nysgerrig, der har han altid været. Han er ikke typen man kan feje af med et “det er bare sådan det er”, han vil vide grunden til ALT. og helst gerne i de små detaljer. Da han gik i børnehave, kunne han alle togene i hovedet, og lærte mig faktisk enormt meget om toge 😀 hahah Selvom det ikke lige er min store interesse. Hans hukommelse er helt unik, han kan f.eks. alle fødselsdage i familien og ved præcis hvor gamle alle er, det samme kunne han med pædagogerne i børnehaven. Jeg har prøvet at lære ham, at han har en hel vild evne til at lære – HVIS han vil! For de ting han interessere sig for, er han fuldstændig eksponentiel til. Nu ved han f.eks. nærmest (ALT) om fodbold, han kan battle selv de største fodbold genier i familien. Han ved hvem der spiller på hvilke hold – og her snakker vi altså i hele verden stort set (de store hold). Hvem der er ved at blive solgt til hvilket hold mm. Han er helt vild når han først går igang, og igen – fodbold er sleeet ikke min stærke side.
Lige nu er det så også musikverden der interesserer ham meget, så han ser MTV tidligt om morgen, og googler derefter de kunstner som han synes er bedst – alt med Ed Sheeran & Dj Khaled hitter åbenbart lige nu 😀
Han har også altid været meget interesseret i at læse, stave, regne og vide ALT om alle lande. Så da han gik i børnehaven lærte jeg ham meget skolearbejde, hvilket er givet rigtig godt ud, nu hvor han går i 2. klasse og er så faglig stærk, at jeg på nogen områder slet ikke kan følge med. F.eks. når han vil lege “gæt et land” Oh my God, der dræber han mig stille “mor du bør altså vide mere om de afrikanske lande end du gør, det er næsten pinligt du ikke kender alle hovedstader”, Haha! Han overhæler mig sgu indenom nogle gange.

Min mor lagde hans horoskop dengang han blev født, og gav Jesper & jeg et par “råd med på vejen” om hvilken fantastisk sjæl vi skulle lære at kende. Husker tydeligt at hun sagde “den dreng, vil løse ting, på måder vi andre måske ikke altid tænker på.” Og det gør han bestemt også, kender ingen børn som ham, der hvis han er lidt stresset, selv kan udtrykke sine følelser, og ber om en kop te, så han kan få lidt “ro på”.. Nogle gange kan hans måske lidt komplekse måde at tænke på, irritere mig. Det kan også irritere mig, at man ikke noglegange bare kan bruge den dér “Fordi jeg siger det – bum basta!” uden at det bliver en diskussion, fordi han lige mener han skal argumentere for hvorfor han mener at have ret. Jeg fik også at vide efter jeg fødte William, at børn der er født på søndage (det er W 😉 huhu) har et helt særligt drive i sig. Det kan godt være det bare er noget hokuspokus, men jeg synes faktisk han er ret så fantastisk. (mon ikke de fleste forældre synes dét om deres børn 😉 – Det håber jeg da)

Jeg elsker at vi kan snakke sammen i flere timer om alt og intet, han fortæller mig alt om hans inderste følelser, og jeg ved sgu altid hvis der er noget der trykker ham, eller han er ked at noget. Og så er det min fornemmeste opgave at guide ham igennem følelses registeret. Jeg kan på den anden side også altid sige til ham, hvis jeg har haft en dårlig dag, og måske er lidt kort for hovedet. Hvilket jeg synes er ekstra vigtigt, når vi i det daglige stort set kun er os. Men tror jeg altid vil synes det er noget af det vigtigste at være nysgerrig og opmærksom på min søn, selvfølgelig. Han er hele min verden. Og det er også så vigtigt at han har tillid nok til mig, til at sige selv hvis han mener jeg gør noget forkert – f.eks. har været for stresset i længere tid, eller vi ikke har haft nok tid sammen den uge. Så er han så god til at komme og sige det til mig – Så jeg kan se det med hans øjne og gøre noget ved det.
For tror alle forældre kender de “mere travle perioder” hvor tiden løber fra os og vi måske ikke lige er så nærværene som vi burde – og gerne ville være.

Jeg er så spændt på de næste mange år med ham, at lære ham endnu bedre at kende, se hans udvikling, være der for ham når det går ned, og være med til at holde ham op – når alting bare spiller 😉
Mit livs bedste projekt – at være en badass rockin’ mamma for den her krudtbandit 😀 <3!

Credit til Fotograf: Thomas/Ude & hjemme

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

3 kommentarer

 • Michele

  Du gør og har f…. gjort det helt fantastisk som mor til William, han har fået og får alt det bedste med sig videre frem i livet, selvtillid, selvværd, omsorg, empati, hjælpsomhed etc.
  Ønsker jer alt det bedste ❤

  Mange varme hilsner
  Michele

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caro

  Hvor er han blevet stor og sikke en lækker dreng han er. Har fulgt jer fra starten og du kan med god grund være stolt af dig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Du er en stor inspiration for os mødre, du gør det så utroligt godt. Der er ikke noget at sige til, at din dreng er meget klog, empatisk og så smuk, med den mor han har.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INDRETNINGSTIPS I VORES NYE HUS <3 - I SAMARBEJDE MED BGANORDIC