ALT SAMLET ÉT STED <3 VIND 5.000,- TIL BEAUTYFINDER.DK

VI ER TILBAGE ….

Jeps, som man kunne læse igår aftes på Se & hør (her) – eller se på Dplay allerede i går, så er William og jeg endnu engang med i De unge mødre 😀 jeg har SÅ længe gerne ville fortælle jer det, da det efterhånden er et par måneder siden vi tog beslutningen, og gik igang med optagelserne – men nu må jeg endelig sige det højt 😀

Jeg har valgt at takke ja til igen at deltage, fordi at jeg følte at vi ‘endelig’ havde en masse nyt at fortælle om, vores liv har taget en kæmpe rutsjebane tur – Williams skolestart (læs mere om hvorfor han skiftede skole her), jeg har fået nyt job og så har jeg været igennem en “selvudviklings-forvandling” som langt fra er færdig 😉

Jeg er nu 26 år, og står stærkere end jeg nogensinde har følt før. Jeg er så sikker på mig selv, jeg er imponeret over mine resultater i livet, og jeg giver mig selv et skulderklap dagligt – og ikke mindst, er jeg blevet så meget bedre til at tage imod ros fra andre, og tro på det! 😀
Jeg havde det heller ikke helt fedt med den måde jeg sluttede af på sidst vi deltog, fordi det var en rigtig ‘øv-periode’ i mit liv, hvor jeg led af stress, jeg var utrolig selvkritisk og havde brug for at lægge mit fokus 100% på mig selv og få styr på nogle ting i mit liv, hvor jeg havde brug for roen til det.

Jeg fik roen – og fik styr på alle de ting jeg havde brug for at få styr på, for jeg er jo heldigvis en handlings-kvinde, som ikke lader stå til 😉 Så nu er vi atter engang klar til at gi den fuld charme på skærmen, men samtidig fortælle jer, om de svære ting 🙂

Vi glæder os meget til at vende tilbage <3 🙂

22540053_10211991828685767_7022407294422926166_n
Foto: Kanal 4 – Krestine Havemann

signatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

2 kommentarer

 • Ann

  Jubiiiiiiiiiiiiiiiiii👍👍👍👍👍👍
  Jeg glæder mig til et gensyn med jer – specielt din super skønne William 😀😀😀😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Så fedt!! Men hvad arbejder du med nu? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALT SAMLET ÉT STED <3 VIND 5.000,- TIL BEAUTYFINDER.DK