JEG KAN VIST GODT TILLADE MIG, AT GIVE MIG SELV ET SKULDERKLAP NU ;)

WILLIAMS 1. SKOLEDAG <3

Nu har de første dage lagt sig, oven på den store dag – og jeg beklager virkelig at jeg ikke har fået skrevet lidt før, men der er bare sket så mange ting den seneste måneds tid.
Williams hverdag er blevet fuldstændig forandret, og jeg har også haft rigtig meget at se til selv – udover skole starten. Men så er der heldigvis en masse at fortælle om 😉 <3

Først og fremmest, så er William jo startet i skole. 😀 Det var simpelthen bare så fantastisk en dag, han glædet sig rigtig meget til at ‘komme rigtigt igang’ – selvom han jo på ingen måde ved hvad det går ud på 😀 Men efter han flyttede SFO – og skole i starten af sommerferien. Så har han jo været rigtig, rigtig glad for at være der, og han trives så godt. Men han ventede også på at det der skole-halløj begyndte rigtigt.
Så første skoledag, var længe ventet 😉

Både Jesper og jeg deltog selvfølgelig på dagen, og jeg kunne virkelig også mærke følelserne var lidt udenpå tøjet den dag. Det gik lidt mere op for mig, hvor stor en dreng jeg har nu – det jo helt vildt som tiden flyver afsted.

Jeg glæder mig så meget til at vi rigtig skal sidde og læse lektier sammen, og øve tabeller – ja alt hvad der følger med 😀 Og heldigvis er hans skole-glæde (lige nu) helt enorm, så det er bare med at holde fast i den optimisme 😉 <3 Jeg er også blevet endnu mere bekræftet i, at det var det helt rigtig at rykke skole inden ferien, for han kendte allerede flere af dem han skulle starte i klasse med og ja, han har bare været så glad igen lige siden. <3

Så det kunne virkelig ikke gå bedre med skolestarten – jeg er pave stolt af min meget store dreng 😉 <320770166_10211521154639210_2825989540211028175_n 20841071_10211521154879216_1365794470915051266_nsignatur-blog
Instagram: 
@AmandaSisse
Facebook: 
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

3 kommentarer

 • legend distribution

  What’s up, this weekend is good in support of me,
  because this time i am reading this wonderful educational post here at my residence.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cody

  Håber det går rigtig godt med hans skole

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tiffiny Arden

  I like what I see so now i am following
  you. Look forward to checking out your web page again.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG KAN VIST GODT TILLADE MIG, AT GIVE MIG SELV ET SKULDERKLAP NU ;)