OMG, SÅ SÅ MAN DET MED :O ...

WILLIAMS DRILLE/HYGGENISSE <3

Herhjemme i december måned, er der virkelig ikke sparet på noget som helst 😉 og slet ikke pynten <3 Så i år, har vi også fået anskaffet os en af de de meget populære ‘nissedøre m. tilbehør’. Vi havde faktisk allerede sat den op, da vi pyntet op i slutningen af november, og William har bare været fuldstændig vild med den, lige siden. <3 William er også en dreng, der tror rigtig, rigtig, rigtig meget på julemanden, påskeharen, ‘fastelavnsmanden :’D’, Tandfeen – og alle de fiktive figurer 😉 . Så her i december, har nissen lagt lidt ekstra gaver i december måned, specielt, hvis William har hjulpet ekstra til dagen før 😉 .
Der har både været lidt legetøj og noget slik i ny & næ. Men han har jo sine kalendere, pakkekalender & adventskalender til hverdag. Så det her var ligesom ‘bare’ en nisse der er flyttet ind hos os, hele julen 🙂 ..
Men, der var en af dagene, hvor William virkelig havde været super strid, og så ville jeg drille ham lidt…. Næste morgen, da han skulle have sin faste havregryn med kanel, havde jeg kommet frugtfarve i, og skrevet på mælkekartonen med sprittusch “Husk at opfør dig ordentlig 😉 ” og et lille nisse klistermærke. Men da mælken kom ud, var den helt blå! 😀 😀 😀 … OMG! I sku ha set Williams ansigt, det var virkelig priceless 😀 Jeg fortalte ham, at nissen måtte ha tryllet mælken blå, fordi han havde været så strid dagen før :b, men lige med det samme slog det mig…. Han var jo helt vild med det :b, så det gav måske lidt bagslag, for nu skulle William virkelig se hvad den nisse kunne 😉 .. Heldigvis har han faktisk opført sig ret så skønt de andre dage 🙂 <3 Men nissen fortsætter med sine drillerier & hygge overraskelser, resten af julen <3
 photo 3C40B24D-D145-4731-AB41-077E362798D8_zpsz2hkrfph.jpg


 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OMG, SÅ SÅ MAN DET MED :O ...