SER JEG DE UNGE MØDRE I ÅR?

KOMMER VI MED I ET GENSYNSAFSNIT I ÅR ?

Igår afslørerede jeg på bloggen, at jeg tidligere på året var blevet spurgt, om William & jeg ønskede at deltage i et gensyns afsnit i en af de kommende sæsoner i år. Jeg brugte rigtig lang tid på at overveje det, særligt på grund af mit nye arbejde, og det faktum, at William snart skal starte i skole.
Jeg ved at William super gerne ville, han spørger faktisk tit, om vi ikke snart skal filme igen.
Så jeg følte mig meget splittet omkring hvad jeg skulle svare på det, for jeg synes også det er super sjovt at være med, jeg synes det er nogle rigtig søde mennesker man “samarbejder” med og faktisk kommer lysten til helt at melde os til igen, ret ofte. – Nok også fordi vi efterhånden var med en del år, så det bliver bare en rigtig stor del af ens hverdag 🙂

Men jeg valgte at vi i denne omgang ikke deltog i et eller flere af de afsnit der kommer i den næste sæson. Jeg skal ikke afvise helt, at vi ikke vender tilbage på et tidspunkt, – hvis vi bliver spurgt igen :), men lige foreløbig så tror jeg det er rigtig godt for både Williams og mit liv, at vi har den pause 🙂

18034267_10210451056087415_2448355686685258109_n

 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook:
AmandaSisse (De unge mødre)
SnapChat: Amandhaggg

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SER JEG DE UNGE MØDRE I ÅR?