FØJ FOR ET *KÆMPE STORT BIB*

FUNNY FACTS <3

Nu tænkte jeg lige, at det var tid til et ‘fuldstændig-ligegyldige-informationer-om-mig-indlæg’ 😀
Så her kommer en lille liste total ubrugeligt shit 😉 Here we go..

1)  Jeg hader kaffe. Jeg hader smagen, lugten, uuurgh, ja.. faktisk siden jeg var helt lille, har jeg ikke kunne fordrage det. Jeg husker tydeligt alle sagde til mig altid “bare vent, når du bliver voksen kan du ikke undvære det”, nu er jeg 25 og jeg har stadig aldrig ku drikke det.. Te derimod, muuuuuums <3 😀
Jeg kan dog sagtens lave en kop til andre, så sart er jeg heller ikke ;b ..

2) Jeg snakker, alt for meget. – og jeg ved det udemærket godt 😉 Jeg snakker nærmest, konstant. Også i telefon, er du så færdig :O, heldigvis har jeg gratis tale for der bliver godt nok snakket for rigtig mange timer 😀 hahahahahaha, men jeg kan vel veje det op med, at jeg er lige så god til at lytte? :b

3) Jeg synes sushi er alt for overvurderet. Virkelig, og det smager ik engang såååå fantastisk, og jeg har endda prøvet samlige steder efterhånden, fordi alle er total hypet på det shit :b Så nærmest alle mine veninders livret er jo sushi.. Jeg kan lige klemme det ned, for at være høflig.. Meen jeg vil SÅ meget hellere ha en cheeseburger fra McD :b

4) Jeg er helt vild med gyserfilm. Altså, for hvergang der er én go gyser, er der mindst 10 dårlige, men de gode der er, dem sluger jeg også råt :b, jeg er helt vild med krimi & gys. Faktisk ser jeg meget sjældent ‘tøse-film’ jeg er meget mere de blodige film :b

5) Jeg er virkelig en nørd med min computer. Jeg er sikker på, at hvis jeg fik regnet sammen hvor mange timer, jeg bruger om dagen foran skærmen, så ville det vælte de fleste ned fra stolen ;b Altså udover jeg på mit arbejde sidder foran computeren hver dag. Så arbejder jeg jo også når jeg kommer hjem, og jeg er virkelig en nørd til programmer, jeg lærer dem lynhurtigt at kende, og jeg kan faktisk godt li, at bruge timer på spændende programmer på computeren, hvor man kan lave mange fede ting 😀

6) Jeg er bange for heste. Det har jeg faktisk været, siden jeg var helt lille. Jeg sgu satme ikk op på nogen hest og ride :b .. – og det skal jeg så aldrig 😉

7) Jeg synes politik er enormt spændende. Jeg kan slet ikke forstå de mennesker der siger “det går jeg ikke så højt op i” .. Heello! Det er dit liv, det er samfundet, du kan da ikke bare lade vær med at ha en mening om, hvordan dú ønsker verden skal se ud.. Altså, jeg går ud fra, at det er folk der fuldstændig misforstået begrebet politik og tror det hele kun handler om politikkerne inde på Christiansborg og om man er Blå eller Rød :b ..

8) Jeg kan bruge mange timer på at spille playstation, Xbox, nintendo og computer. 😀 eller måske rettere sagt, dage…. 😀 Det kommer meget i perioder, altså jeg kan sagtens lade vær med at spille et par uger, hvis jeg har rigtig travlt, så glemmer jeg det faktisk helt :b .. Men så snart jeg skal koble af, eller virkelig afstresse, så er det gamer tid 😀 Hahaha <3

9) Jeg har en irriterende vane, med at stritte med lillefingeren.

10) Jeg er vokset op, med en stor søskende flok. Min far har været en flittig mand til, at lave børn til det danske samfund :b haha,

11) Jeg har en lidt-halv-stor tatovering op af maven. Det er faktisk ikke så mange der ved det, eller har set den. Men jeg fik den fasktisk lavet allerede da jeg var 16. Jeg har aldrig fortrudt den, da den er så nem at gemme væk, men stadig super fin, når tøjet kommer af 🙂 photo E5269A53-0D18-4A87-A52C-A9876564B6C7_zpsqvboqozz.png

 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØJ FOR ET *KÆMPE STORT BIB*