ÅH, HVOR VILLE JEG GERNE FLYTTE...

TIVOLI TUREN MED W<3

Igår var Willer & jeg i Tivoli og se al det fine & ‘uhyggelige’ Halloween halløj. Og vigtigst af alt, køre i en masse forlystelser 😉 For dét er simpelthen bare noget vi slet ikke kan få nok af, begge to <3 Så vi brugte 7 timer, indtil vores små ben simpelthen ikke kunne klare mere :b ..
Det kan faktisk være meget forskelligt, fra gang til gang, hvor meget han tør, men i år har både Jesper & jeg, været ret heldige med ham, når vi har haft ham med i forlystelsesparker – for han vil stort set prøve alt det han må 😀 og jeg vil hellere end gerne med ham <3
Han fik dog ikke vundet noget kæmpe-chokolade i år – desværre. Men til gengæld fik han sig en Pokemon, en kæmpe Angry Bird ballon, en lækker frokost med mor & en super duper hyggelig dag.
Det var ihvertfald en meget træt og rigtig glad dreng jeg havde med mig hjem, og jeg elsker virkelig bare de der dage, hvor jeg har ham helt for mig selv, og det eneste vi skal tænke på er at hygge os. – Altså, jeg er jo selvfølgelig alene med ham til dagligt, :b men når vi tager ud på ture sammen, uanset hvor det er, så sætter jeg bare så stor pris på det, fordi vi kommer endnu tættere på hinanden med alle de oplevelser vi har haft sammen 🙂 <3 Der er bare ikke noget bedre i denne verden, end at tilbringe tid med ham <3

 photo 55B02995-1AA1-4B39-A987-5C8A1A51B138_zpsh4nucogi.jpg photo A8ADAA2A-1C0D-45C3-ADD7-091F7C7691EF_zpsqzu2k1bt.jpg
 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅH, HVOR VILLE JEG GERNE FLYTTE...