DET ER DEFINITIVT SLUT NU...

JEG ER SÅ FÆRDIG MED DEN TYPE MENNESKER…

Jeg har tit fået kredit af mine venner & familie, for at være ualmindelig go til aaaaaaltid, at gi folk, der ‘skider mig op og ned af ryggen’ utallige chancer. Lige på dét punkt, der burde jeg nok blive meget meget bedre til at sige fra. – Meeen det er jeg faktisk også blevet. Indenfor det seneste halvårs tid, så har jeg virkelig fået ryddet ud, i alle de mennesker, som jeg mener bidrager med mere dårligt, end godt i mit liv – de har naturligvis alle først fået én chance, hvor jeg ærligt og åbent har sagt hvad jeg ikke vil finde mig i mere, men det er ikke altid det trænger helt igennem…. & dette gælder faktisk mere end et par stykker :b

Så, nu er det bare ud af vagten, mit liv er simpelthen blevet alt for kort, til at bruge tid på folk, som gentagende gange overskrider mine grænser, og bogstavlig talt pisser mig af, af helvedes til… Forleden ringet jeg helt desperat til min bedste ven, og spurgte ‘Seriously, er jeg blevet alt for hård?’, han mente nok mere det var på tiden, at jeg stoppede med altid at dele chancer ud, som var det flyers på strøget… Selvfølgelig kan folk ændre sig – jeg synes selv jeg er et ret godt eksempel på det, men min aller bedste ven kan bare få mig til at åbne øjnene på andre måder, og siger sgu altid det jeg har brug for at høre, og måske ikke lige det jeg ville høre :b … Det er en af grundene til han er den bedste! “Sis, husk på, ingen mennesker ændre sig, for andre end dem selv” Og han har så ret. Selvom jeg jo heller ikke er ude på at ændre nogen, der er bare ting jeg absolut ikke gider at finde mig i (gang på gang), og så er jeg sgu nok blevet en lidt hårdere negl nu, fordi jeg har fundet ud af, hvor meget det tar af min energi, at gå og være sur over småting som folk har budt mig… Nej, så hellere bare undvære og være glad med dem der vil en det bedste – og omvendt 🙂 <3
 photo B5EE40A5-AE33-46A2-98BC-26D3A0355A1F_zpsrruiy8y4.jpg photo 3B4AF268-7489-4E8A-98BD-CFFC2CD45312_zpsmfxksmem.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ER DEFINITIVT SLUT NU...