Eksklusive rabatter, på lækre mærker til børnene <3

Freaky type s:

Okay, du tror du står alene i din lejlighed, sønnen er lagt, og træningen er igang og den er ikke stille af sig. Jeg træner KUN mave (gider ikke styrketræne, og komme til at ligne en ungarsk bryder) Så jeg squat’er, træner vægt hulahop i en times tid, og tar mavebøjninger.. Ofte i intet andet end et par korte shorts og en sports bh.

Pludselig bib’ber min telefon.. Jeg har hentet en eller anden app ned der hedder “Tinder” på min telefon, hvor det gælder om at like folk, og man kan finde folk i nærheden..

Den besked jeg får på er så fra en eller anden freak der skriver “Nevermind. Står udenforan dit vindue nu” !! WTF!!! Fuck en klam type.. Det skal lige siges, jeg aner ikke hvem manden er, jeg har aldrig skrevet eller snakket med personen s:

Jeg skynder mig at slukke alt lys i lejligheden, trækker alle gardiner for jeg kan nå, og på det tidspunkt kommunikere jeg kun med gulvet s: altså, det vil sige, at jeg kravler rundt nede på gulvet, mens jeg prøvede at få fat på min søster.

Men hold kæft hvor er det bare creepy at en eller anden fuck up stodder glor ind af mine vinduer.  s:

Der gik faktisk ret lang tid før jeg rejste mig fra gulvet og rent faktisk turde lukke vinduerne og gå i seng.. Men hva fanden får folk ud af det s: ..

Omg, jeg er så træt af det det stalker lort, så fuck dog af!!

 photo f6ec029952a0951af02a7d25e37fae66_zpsbb0a0447.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksklusive rabatter, på lækre mærker til børnene <3