MIN SPIRITUELLE TILGANG TIL LIVET. <3

ALLE BØRN FORTJENER AT VIDE DERES RETTIGHEDER. <3

Da jeg gik med William inde i maven, havde jeg så mange tanker oppe i hovedet, omkring det at blive mor. Den der slog mig mest, og faktisk også gik mig meget på de første par år efter jeg fik ham, var spørgsmålet om; om jeg overhovedet var god nok til at blive mor… For hvordan er man det? Jeg havde virkelig ingen ide. Altså, jeg havde selv verdens bedste mor, men jeg var meget i tvivl, om jeg bare kunne gøre det halvt så godt. Jeg elskede ham allerede lang tid før jeg så ham, og det var så ubeskrivelig højt, at jeg ville gøre alt for ham

Jeg husker tydeligt min mor fortalte mig, faktisk meget tidligt, men jeg var stadig gammel nok til at kunne forstå det hun mente, at vi altid var velkommen til, at komme og fortælle hende alt, hvis nogen nogensinde overskred vores grænser, enten ved at gøre eller sige noget, så var det utrolig vigtig, at vi vidste, at vi altid kunne komme og fortælle det til hende. Og at det aldrig var vores egen skyld, hvis vi følte os krænket. Den samme samtale skal jeg også have med William, eller jeg har allerede i korte træk haft samtalen med ham, specielt når han er nede i gården alene. Men jeg har så også lært ham, at hvis jeg nu siger eller gør noget, som han heller ikke føler er i orden, så er det også vigtigt, at han ved at vi sagtens kan snakke om tingene, for det gælder jo om at vi alle sammen skal ha’ det rart 🙂 Specielt i forhold til de sociale medier og når han begynder at surfe rundt på nettet, så vil jeg ha en fornuftig snak med ham inden. Den dreng er virkelig enormt åben, og børnehaven har også rost ham for, at være virkelig god til at kunne sætte ord på sine følelser, og det synes jeg også er en gave man nærmest skal give sine børn. Så de bedre kan håndtere deres følelser længere ude i fremtiden og altid kommer åbent og ærligt og fortæller hvad der foregår. 🙂 Og børn skal også vide at de har rettigheder, hvis mor og far ikke er gode nok, hvis deres lærer eller en pædagog behandler dem forkert, – ja, hvad som helst. Og hvis vi voksne ikke fortæller dem det, hvordan skulle de så vide, at de overhovedet havde nogen rettigheder? Det er jo også derfor de fleste børn, desværre kan tilvende sig, selv de mest usle forhold 🙁
 photo 2C986EC1-77BF-4AA0-8D92-A58D3F0D330B_zpsa2o6w1ro.jpg
(Billedet er tyvstjålet fra google. 😉 )

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN SPIRITUELLE TILGANG TIL LIVET. <3