JEG KOMMER ALDRIG TIL AT FORSTÅ, HVOR BEHOVET KOMMER FRA...

JEG LIDER AF PERMANENT TRÆTHED FOR TIDEN

Jeg ved simpelthen ikke hvad der sker med mig for tiden, men jeg lider fuldstændig af permanent træthed lige for tiden.. Jeg føler virkelig jeg kunne sove i flere år. Og det er ikke fordi jeg ikke har overskud til at gøre ting, for jeg får nu gjort alt det jeg skal gøre, men der er ikke et tidspunkt på døgnet, hvor jeg ville sige nejtak til en lur :’D …. haha, jeg føler mig fandeme som en på over 80..
Tror det handler om at min krop lige skal vende sig til en ny arbejdsrytme igen, og at der faktisk også er sket utrolig meget i mit liv, indenfor meget kort tid. Derudover så er energierne lige i øjeblikket i universet, også sådan, at vi alle går og er lidt mere trætte end vi plejer. Derfor er jeg også fast besluttet på at komme tidligt i seng hver aften, indtil jeg har fået det lidt normalt i kroppen igen 😉 .
Jeg er blevet så god til at lytte til min krop, uden konstant dårlig samvittighed over de ting jeg ikke får nået. Der er altid en dag imorgen, og jeg knokler i forvejen på livløs, så når jeg ta’r mig en slapper-dag, så er det vel egentlig også ret velfortjent 🙂 <3
 photo fd230219c4e1506a731851d07352562e_zpsydabffzy.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG KOMMER ALDRIG TIL AT FORSTÅ, HVOR BEHOVET KOMMER FRA...